Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

PGA Tour of Australasia

Jordan Spieth imponerte stort i Australia

01.12 (Oppdatert) Australian Open:
Ingen kunne stå i mot kanonavslutningen til Jordan Spieth
Drømmerunde drepte spenningen. Med imponerende 63 slag på den siste runden var det aldri noen tvil. Jordan Spieth hadde ganske enkelt fire birdier på de første ni og fire birdier på de siste ni hullene.  Det var ny banerekord på en vindfylt dag. Nest beste runde ar 67 slag. Bare 8 spillere gikk under 70 slag søndag.

''It's the best round I have ever played, especially considering the conditions,'' sa Jordan Spieth etterpå.

Dermed vant han med seks slag på Rod Pampling (68), sju slag til Brett Rumford (70) og åtte slag til Greg Chalmers (71). Adam Scott (71) ble nr fem og var ni slag bak.

Rory McIlroy (72) delte 15. plassen med sarpingen Richard Green (72) og seks andre spillere.

Men dette var Jordan Spieths turnering.

LIVE SCORE

Adam Scott i god posisjon før siste runde i Australia

29.11 Australian Open:
Greg Chalmers og to til i teten
Rory McIlroy rundet med trippel og dobbel. Adam Scott et slag bak.

Tre mann i teten før siste runde. Adam Scott er et slag bak Jordan Spieth, Brett Rumford og Greg Chalmers. Adam Scott har fordelen av å ikke gå i lederballen søndag.

Rory McIlroy falt av med 76 slag på moving day etter en trippelbogey på hull 9 og en dobbeltbogey på hull 10 da han rundet halvveis.

Richard Green deler 14. plassen med McIlroy før siste runde.

LIVE SCORE

28.11 Australian Open:
Greg Chalmers i teten
Rory McIlroy er nr to. Skal han klare å vinne i år igjen?

Adam Scott spilte seg opp fra 82. plass til 9. plass etter 66 slag fredag. Da ligger han likt med bl.a.) Richard Green (71).

Rory McIlroy har to 69-runder og er slaget bak Greg Chalmers på toppen av listen. Rory deler andreplassen med tre andre spillere.

Det går mot en durabelig fight i helgen i denne ærverdige turneringen

"I did some hard work yesterday afternoon and this morning and that gave me a lot of confidence", sa Greg Chalmers etter runden. En av dem som mener at det er smart å trene etter runden. Slik som de aller fleste gode spillere er enige om.

LIVE SCORE

27.11 Australian Open:
Jordan Spieth i teten
Rory McIlroy og en sarping er ikke langt etter.

Australian Open går denne uken. Adam Scott hadde en grusom start på turneringen og var fem over etter 9 hull. Han kom inn på +3 og lå på 82. plass etter den første runden. I fjor ledet Adam Scott hel til det siste hullet. Her fikk Rory McIlroy en birdie, mens Adam Scott fikk en bogey og tapte med ett slag.

Adam Scott spiller i år med Jordan Spieth de to første rundene.

Jordan Spieth hadde 67 (-4) på den første ru
nden i årets Australian Open og leder med et slag på Aron Price og Scott Gardiner.

På fjerdeplass finner vi sju mann deriblant tittelforsvarer Rory McIlroy og Richard Green fra Sarpsborg - samboeren til Marianne Skarpnord. Richard Green lå på tredjeplass etter de to i verdenstoppen halvveis i Australian Open i fjor i denne turneringen. Han ble nr 20 til slutt.

LIVE SCORE

25.11 Australian Open:
Adam Scott og Rory McIlroy blir ikke satt sammen i samme gruppe de to første dagene
Australian Open i fjor var en durabelig kamp mellom Adam Scott og Rory McIlroy.

Tre mann som ellers ikke er kvalifisert til The Open til sommeren får plass i den turneringen. Bare seks spillere i denne ukes startfelt i Australian Open er allerede kvalifiserte.

Hjemmeside

Fra 2013:

Rory McIlroy snøt Adam Scott for seieren på det siste hullet i Australia

01.12 Australian Open:
Adam Scott i duell mot Rory McIlroy på sisterunden
Lå fire slag bak, var fem slag bedre på sistreunden og to slag bedre på det siste hullet. Vant med ett slag.

Det ble dramatisk. Rory hadde fire birdier og en eagle på vei til sin 66 runde.

30.11 Australian Open:
Men Adam Scott best på Moving Day i Australia.

Sarpingen Richard Green (73), Marianne Skarpnords samboer, er på delt 3. plass. HAn deler denne plasseringen med Matthew Jones og Matt McCardle. Fire mann lurer et slag bak der igjen på delt 6. plass.

Men i toppen ser det ut til å bli en fight mellom Adam Scott og Rory McIlroy Scott (68) leder nå med fire slag på McIlroy (70)

LIVE SCORE

Oppsummering fra 3. runde

Adam Scott har Rory McIlroy i hælene
Mot en spennende helg i Australia.

Rory McIlroy har 69 95, og Adam Scott leder med to slag etter 62 70.

Adam Scott hadde en del svake slag på sin 62-runde fortalte han etter runden. De gjorde liten skade. Men det gjorde de på fredagens runde hvor han hadde tre bogeyer og eb dobbeltbogey. Hel sju birdier gjorde at han kom inn på 70 slag likevel og beholdt ledelsen.

Rory McIlroy spilte mye jevnere og bedre. Etter 69 torsdag vartet han opp med 65 fredag etter ni birdier og to bogeyer.

På slaget bak Rory McIlroy ligger Richard Green, samboeren til Marianne Skarpnord, og som begge i det siste har hatt Darren Webster-Clarke på ToppGolf som trener. Han har rundene69 66 etter 11 birdier og en hole in one. Hole in one kom på det 6. hullet på fredagens runde.

Video med hole in one finner du her - i tillegg til intervjuer md de tre i teten Scott, McIlroy og Green: KLIKK HER

LIVE SCORE

Adam Scott mot trippel crown?
Han har fått en god start i Australia.

Han vant de to første turneringene i Australia. Han spilte bra da Australia vant World Cup i forrige uke da lagkamerat Jason Day hadde beste individuelle score.

På den første runden i Emirates Australian Open på Royal sidney Golf Club satte han like godt ny banerekord med 62 (-10)slag torsdag. Dermed tok han ledelsen med tre slag foran ukjente Ryan Rip, Canada.

På scorekortet ser det ut som han hadde 10 birdier på rad! Men han startet på de 10. hullet og åpnet med 6 birdier på rad og avsluttet med 4 birdier på rad.

Her er oppsummering med VIDO: KLIKK HER