Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Viktor Hovland

01.07 EM Individuelt 2018, Nederland:
Viktor Hovland var ett slag fra
Sterke norske sisterunder.

Viktor Hovland hadde 67 slag på den siste runden og delte andreplassen. Han hadde 5 birdier og 13 parer på runden.

Danske Nicolai Høygaard vant og får være med i flere store turneringer som bl.a. The Open.

Kristoffer Reitan ble nr 7 etter 67 lørdag. Han fikk albatross 2 på hull nr 10 og hadde i tillegg 6 birdier på runden. Bort med smårusket, og vi har en spiller av stort, internasjonalt format på høyt nivå.

Jarle Volden avsluttet med 73 og ble nr 29.

LEADERBOARD

27.06 EM Individuelt 2018, Nederland:
Norge ikke helt med i toppen
Grei innledning av de norske spillerne.

Viktor Hovland med 71 (-1) var best av de norske med 16. plass.

Kristoffer Reitan sliter med jevnheten. Han er god på nærspillet slår langt, men tilsynelatende litt for bredt en gang i blant. Med 6 birdier på runden bør han opplagt være bedre enn 74 og en 59. plass. Han som ledet etter første runde på -5 hadde også 6 birdier.....

Jarle Volden hadde også 74, mens Markus Braadlie hadde 75 på 81. plass.

LEADERBOARD

Norge stiller med sterke spillere
Ved å vinne EM er det muligheter for å få være med i store konkurranser.

Viktor Hovland og Kristoffer Reitan var langt oppe innledningsvis.

2018 European Amateur Championship spilles på Royal Hague Golf & Country Club i Nederland. Det var her Norge slo Irland i EM for lag i 1979. Da hadde et fullt charterfly med irer kommet for å heie fram sitt lag. De ble sjokkert da "lille", i golfsammenheng, Norge slo deres lag i lagmatchen.

Norge har fire spillere med i turneringen, Makus Braadlie, Jarle Volden, Kristoffer Reitan og Viktor Hovland.