Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side                  Søk på GOLFSIDEN Les mer                Her er DEBATTSIDEN

Michaela Gunhildrud er med på det norske laget i Skottland

Golfbox har en elendig oppfølging fra turneringen.
Her er oppsettet i puljene: Klikk her (hvis du er heldig!)

12.07 EM jr jenter:
Vant mot Wales lørdag - ble nr 15.
Norge ble nr 15. Hyggelig oppreisning. Det var 1-1 etter foursome'ene. I singelmatchene vant Norge alle tre! Dermed ble det 4-1 o norsk favør.

11.07 EM jr jenter:
Tapte mot Østerrike og spiller om 15. plassen lørdag i B-puljen
Norge spiller om 15. plass mot Wales. Resultatet mot Østerrike ble 3,5-1,5. Her følger du med videre

Tapte mot Spania i første match i B-puljen
Norge spiller om 13. plass som best. Det ble 4-1 tap mot Spania som i mange år har vært meget gode på juniornivået. Det var en stor skuffelse for laget at det ikke ble A-puljen. Trolig vinner de B-puljen som de vil. Norge var første offer. Her følger du med videre på en litt dårlig oppdatert link. I hvert fall til nå.

10.07 EM jr jenter:
Sikret B-puljen
Norge tapte de to første poengene mot Spania. Her følger du med videre på en litt dårlig oppdatert link - i hvert fall torsdag ettermiddag.

Norge spilte seg op til en 16. plass den 2. dagen i kvalet. Det betyr at Norge sikret seg den siste plassen i B-puljen og kan således bli så bra som nr 9 hvis de vinner de tre matchene torsdag, fredag og lørdag. Norge var hele 14 slag bedre enn den første dagen. Laget møter Spania, nr 9 i kvalet. Det kan bli meget tøft, men Norge var bedre enn Spania andre dagen i kvalet. Her finner du frem: Leaderboard. Her er oppsettet i puljene: Klikk her

Fra 1. dag
Norge ligger på 18. plass blant 19 nasjoner. Her vil neppe Norge kunne hevde seg. Årsaken er at dette er en typisk linksbane. Det er ikke disse jentene vant til ennå i sine karrierer. Derfor kan vi ikke vente oss stort fra den kanten. Murcar er en meget fin bane. Vi får håpe at våre jenter lærer seg denne type baner raskt - kanskje i løpet av mesterskapet.