Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserEspen Kofstad

11.01 Våre beste spillere:
Reiser sydover
En ny sesong står for døren. Våre beste spillere vet hva som skal til for å bli bedre. Syden er et godt alternativ.

Det er mange som etterlyser bedre norske prestasjoner på det internasjonale golfkartet.

Ser vi ut av hvilket som helst vindu her i Norge, forstår vi hvorfor det er umulig å bli skikkelig god i golf ved å bo i Norge.

Kristoffer Reitan sluttet på college til jul og satser videre som amatør. Han fortalte til Golfsiden i dag at hans planer er å dra til Spania nå og bli der i lengre tid. Det spanske åpne mesterskapet går i mars. Men det er også turneringer i Spania på Nordic League. Han sier til Golfsiden at han tar sikte på Q School til høsten. Der er det muligheter å spille som amatør.

Stina Resen, Rachel Raastad og Mariell Bruun reiser til Sør-Afrika for å spille fire turneringer der fra februar. Stina Resen forteller at hun nå satser som proff og er i likhet med flere andre i markedet for å skaffe seg sponsorer.

Sander Stavnar satser nå som profesjonell golfspiller. Han tok bilturen til Spania hvo det venter 8 ukers trening og 6 turneringer. Det begynner ganske snart med Gecko Pro Tour.

Espen Kofstad er den av de norske herrene som har minst dårlig ranking, for å si det på den måten. Han kommer ikke med i noen turneringer på Europa Touren foreløpig. Han kan få være med i én turnering i Australia. Men er det verdt å reise så langt for én turnering? Neppe. Det blir trolig mest spill på Challenge Touren (CT) i år for Kofstad røper han til Golfsiden. De andre norske spillerne som har en ranking i nærheten av Kofstad er i samme båt. På CT er det en del wild cards ute og går slik at det blir nok en del som får prøvd seg på Challenge Touren i år. Men Europa Touren ser for tiden ut til å være et godt stykke unna.

Suzann Pettersen reiser neppe til Østen for å spille denne vinteren.

Marianne Skarpnord velger nok Australia sammen med Richard Green.

Skal norske spillere bli gode i internasjonal sammenheng er det avhengige av å strene på skikkelig underlag. Det finnes dessverre ikke i Norge om vinteren.Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon