Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Fra fjorårets golfmarked på Bogstad

30.04 Bruktmarked:
Oslo GK med sitt årlige golfmarked
Det er tid for å sjekke utstyret. Årets bruktmarked går av stabelen lørdag 5. mai.

Her er mer informasjon:

Lørdag 5. mai kl. 10.00 ønsker Oslo Golfklubb igjen hjertelig velkommen til Norges eneste GOLFMARKED. Markedet finner sted i treningslokalet like ved driving rangen.

Gjennom hele vinteren har klubben tatt imot golfutstyr som skal legges frem for salg denne lørdagen. Det betyr at det er MYE bra og oppdatert golfutstyr å få kjøpt til en rimelig penge.

Har du ennå ikke fått levert inn utstyr du vil selge er det fortsatt muligheter. Både torsdag 3. mai og fredag 4. mai fra kl. 18.00-20.00 kan du levere inn utstyr for salg. Finn frem det utstyret du ikke lenger trenger og klubben priser det og selger det for deg på markedsdagen.

Alt golfutstyr er i utgangspunktet av interesse, men erfaring fra tidligere år tilsier at det er noe som selger bedre enn annet utstyr.

- Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr, som er i god stand og ikke for gammelt. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av interesse, forteller Idrettssjef, Jan Wojtaszek.

Få hjelp til å velge det som passer for deg og din golf
Golfkøller kommer i mange prisklasser og modeller, og det kreves kompetanse for å kunne velge riktig til den enkelte spiller. På golfmarkedet vil alle klubbens PGA proer være tilstede for å bistå, og du vil få anledning til å teste utstyret på driving rangen før kjøp.

Møteplass for golfspillere
Golfmarkedet er ikke bare kjøp og salg. Det er også en sosial arena hvor man møter igjen andre golfspillere og medlemmer i klubben.

- Det blir loddsalg og servering av vafler, kaker, pølser og kaffe, sier Jan.

Viktig bidrag til juniorsatsingen
30 prosent av salgssummen går som vanlig til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr 300 eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.

Utlevering/utbetaling
Det som klubben ikke får solgt i løpet av markedsdagen leveres tilbake til selger i løpet av mandag 7. mai kl. 17.00-20.00. Det samme gjelder utbetaling. Kontroll av oppgjør kan også gjennomføres per telefon til Jan Wojtaszek, tlf. 907 27 907, samme dag mellom kl. 09.00-13.00.Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon