Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

PGA Tour Hjemmeside                   Live scoring på PGA Tour'en

27.10 PGA Tour:
Frys.com Open: Beckman sluttet nesten pga skade - vant i helgen
Cameron Beckman vant the Arizona Open på det 2. ekstrahullet over Kevin Sutherland på søndag. Han var vært skadet og holdt på å slutte med golf. Beckman avsluttet med en knallsterk 63-runde for å få play off med 5 birdier på de siste 9 hullene i Scottsdale, Arizona.

Begge fikk par på det første hullet. På det andre hullet slo Sutherland i røffen og deretter over greenen. Dermed holdt det med en par for Beckman. Han får nå beholde kortet sitt i to år etter seieren. Davis Love fikk en god plassering og rykket opp fra nr 125 til nr 115 på pengelisten. Dermed skulle kortet hans for neste år være sikret.

Seieren var Beckmans andre på the PGA Tour'en. HAn vant i Mississippi i 2001.

"I'm a little surprised. I mean, I've had such a poor year, and I had back problems. I had to skip eight weeks, and its just been a tough year," sa Beckman til pressen etter sin seier.

"I honestly was thinking about quitting he game, that's how bad I felt.

"I can't explain to you how good I feel right now. I don't know what it was and why I did it but I just felt good all day and it happened for me."

Leaderboard

20.10 PGA Tour
Marc Turnes vant Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open
Etter at han hadde hatt 5 birdier på de siste 9 hullene, kunne Marc Turnesa sikre seg seieren med en bogey op det siste hullet. Han endte 25 under par. Det var et slag foran Matt Cuchar,
Live scoring

17.10 PGA Tour
Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open
Zach Johnson og Marc Turnesa ledet etter første runde på 62 slag. Han vant i forrige uke med to slag. Han vant The Masters i 2007, men har ikke hatt noen sesong før nå de siste to ukene.
Live scoring på PGA Tour'en

09.10 PGA Tour:
FedEx Cup er over nå er det spill for å beholde kortet på tour'en blant de 125 for de nest beste
Her spiller svært få av de aller beste. Valero Texas Open, LaCantera GC, San Antonio, Texas. Det er 4,5 millioner dollar til fordeling.

06.10 PGA Tour:
Som vanlig sprakk de som lå i teten etter tre runder
To som delte 7. plassen etter tre runder ble nr 1 og 2 denne gangen. Ingen av de 13 beste på pengelisten stilte til start. Ukjente Dustin Johnson vant etter at han subbet inn to birdier på de to siste hullene. Dermed slo han den høyest rankede spilleren i feltet, Robert Allenby med ett slag. Det var mange på 3. plass blant andre nr 14 på pengelisten Ryuji Amada.   Live scoring på PGA Tour'en

01.10 PGA Tour:
Her spiller svært få av de aller beste. Turneringen heter Turning Stone Resort Championship
og spilles på Atunyote Golf Club, Verona, New York. Det er 6 millioner dollar til fordeling.

Fra The Tour Championship i uke 39:

Sergio Garcia Foto: A. Ramnefjell

30.09 PGA Tour:
Det endte med play off i The Tour Championship
Anthony Kim, som åpnet så sterkt, endte på 3. plass. Phil Mickelson delte 3. plassen med Kim. Sergio Garcia hadde muligheten, men misset en birdie putt på det 72. Camilo Villegas vant i play off på en par. Vijay Singh vant FedEx Cup og 10 millioner dollar. Live scoring

28.09 PGA Tour:
Sergio Garcia ledet før siste runde i The Tour Championship
Garcia har spilt jevnt i hele år. Han ledet med tre slag på Phil Mickelson etter tre runden. Anthonty Kim falt av etter en god start og var likt med Phil Mickelson etter to runder.

26.09 PGA Tour:
Drømmesesong for Anthony Kim - leder The Tour Championship
Han har vunnet to ganger på tour'en og fått være med på å vinne Ryder Cup. Han forsto ikke at han hadde slått Sergio Garcia overlegent 5/4 i singelmatchen og gikk vidre til det 15. hullet da han ble stoppet og gjort oppmerksom på at han hadde vunnet matchen! Da er du passe konsentert!

Han åpnet med en knallgod 64-runde (-6) i den første runden på East Lake Golf Club. 23-åringen kan nå ta sin 3. seier. Han vant the Wachovia Championship i mai før han vant the AT&T National i juli. En drømmesesong for den unge og lovende spilleren som trolig kommer til å bli "brysim" for Tiger Woods når han dukker opp på scenen igjen - kanskje i god tid før The Masters den første hele uken i april 2009.

Han ledet med hele fire slag foran Ernie Els, Phil Mickelson og Trevor Immelman.

24.09 PGA Tour:
The Tour Championship - ikke særlig spennende siden Vijay Singh allerede har vunnet FedEx Cup
Her spiller bare de 30 beste. Det er 7 millioner dollar til fordeling. 10 av spillerne fra det amerikanske Ryder Cup-laget er med. Live scoring

-----------------------------------------------------------------------------------------------------