Symetra Tour: (hjemmeside) (terminliste )

Marita Engzelius med 27. plass i
Volvik Championship

Marita Engzelius  hadde jevne runder.

Caroline Westrup havnet litt lengre ned på listen denne gangen.

Med 74 73 ble det 27. plass for Marita i den væravkortede turneringen. Caroline Westrup med 77 74 ble nr 66.

Caroline Westrup ble nr 21
Visit Mesa Gateway Classic at Longbow Golf Club, 21. - 23. februar var første turnering for sesongen.

Marita Engzelius misset cutten.

Cheyenne Woods endte på 14. plass etter 75 67 71.

Marita hadde et slag for mye med 71 76 til å klare cutten.

Alena Sharp, Canada vant med to slag og 15.000 dollar på kontoen.

LIVE SCORE

23.02 Symetra Tour:
Marita Engzelius med elendig start på andrerunden - MC Caroline Westrup med i toppen
Det ble bare to runder for Marita Engzelius i den første turneringen på touren. Hun hadde to trippelbogeyer på de to rundene. Dermed lå hun to slag bak cutgrensen før alle var kommet inn.

Caroline Westrup hadde 73 etter den fine 68-runden fredag. Det var topp 10 før runden var ferdig natt til søndag.

LIVE SCORE
.

22.02 Symetra Tour:
Marita Engzelius er med fra starten av denne uken
Marita Engzelius har lært mye av Suzann Pettersen. Nå får vi se om hun får all treningen overført til gode resultater i praksis i Arizona denne helgen. Turneringen går over tre dager og tre runder.

Caroline Westrup er også med. Hun startet bra med en flott 68-runde (-4) og et slag bak de seks som hadde 67 slag.

Marita hadde en kjedelig trippelbogey tidlig på runden som ødela mye. Men hun klarte likevel å gå på 71 slag og en 51. plass.

Cheyenne Woods, Tigers niese, er med. Hun vant nylig i Australia på LET. Hun vil gjerne spille seg inn på LPGA Touren. Med sin seier skaffet hun seg to år på LET, men ingen rettigheter på LPGA. Her misset hun i kvalet både i 2012 og 2013. Hun åpnet med 75 (+3)

Hun satser på topp 10 på pengelisten på Symetra Tour som gir kortet på LPGA Touren neste år. Hun vil også spille en del på LET, men vil prioritere Symetra Tour. Den er økt fra 15 til 20 turneringer.

Benedikte Grøtvedt skal også spille på Symetra Tour, men starter ikke sesongen riktig ennå.

LIVE SCORE
.

Fra 2013

UKE 39

28.08 Symetra Tour:
Sep 26-29
Symetra Tour Championship Presented by Embry-Riddle Aeronautical University, Daytona Beach, Florida.
Pott: $125.000

Caroline Westrup er med i finalen. Hun ligger på 22. plass på rankingen. Marita Engzelius er nr 92, men stille rikke opp i denne finalen.

Purse: $110,000
Her stiller Caroline Westrup opp. Hun håper på spill på LPGA Touren neste år.

Ingen norsk suksess denne gangen
Både Caroline Westrup og Marita Engzelius endte et stykke nede på resultatlisten.

Caroline Westrup ble nr 35 etter 74 71 70. Marita Engzelius hadde 73 71 74 på en 53 plass.

Resultatliste

Jun 14-16
Decatur-Forsyth Classic Presented by Tate & Lyle and Decatur Parks District, Decatur, Illinois
Her stiller Caroline Westrup og Marita Engzelius opp.

Hjemmesiden

UKE 20

Caroline Westrup

20.05 Symetra Tour:
Italiensk seier i Friends of Mission Charity Classic
Caroline Westrup, Bærum GK, sakket litt akterut.

Bæringen åpnet bra med 5. plass etter den første runden etter 69 slag. Men 74 på den og 74 på den 3. runden førte henne ned til en 38. plass til slutt via 22. plass etter to runder.

Italienske Giulia MOLINARO vant overlegent etter runder på 68 70 65. En ny verdensstjerne? Hun gikk på Arizina State.

Litt om henne på VIDEO: KLIKK HER

18.05 Symetra Tour:
Friends of Mission Charity Classic, Asheville, North Carolina.

Her stiller Caroline Westrup opp. Hun lå på en fin 5. plass etter den første runden fredag. Hun hadde 69 slag og var 3 slag bak de to i teten.

LIVE SCORE

UKE 19

13.05 Symetra Tour:
Marita Engzelius med fin oppladning til LPGA Tour-debuten
Marita Engzelius viste fin framgang fra de siste ukers spill. Hardt arbeid gir resultater.

Laura Kueny vant med et slag foran Caroline Westrup og de to kanadierne Izzy Beisiegel og Alena Sharp.

Marita Engzelius avsluttet med 73 slag og kom på 6. plass til slutt.

Dette ble en fin oppkjøring til Mobile Bay LPGA Classic, 16. - 19. mai i Mobile, Alabama. Det blir Maritas debut på LPGA Touren.

Et mål må i første omgang være å klare cutten.

LIVE SCORE finner du her til venstre for logoen. Linken til LIVE SCORE var for lang til å kunne kopieres inn!

10.05 Symetra Tour:
Marita Engzelius godt med etter to runder i North Carolina
Marita Engzelius er bra i USA

Hun har 71 69 og var på 4. plass like før den andre runden var over. Med fem birdier og to bogeyer på den andre runden ble det 69 fredag og tre slag bak ledende Alena Sharp fra Canada.

Marita Engzelius avsluttet med 74
Marita Engzelius åpnet med par på hvert av de 12 første hullene. Derfra og inn ble det tre bogeyer og en birdie. Like før slutt lå hun på 45. plass.

Her er hjemmesiden hvor du finner LIVE SCORE oppe i høyre hjørne.

Marita Engzelius klarte cutten
Marita Engzelius og Benedikte Grøtvedt forsøker seg på Symetra Tour denne helgen over tre runder Guardian Retirement Championship at Sara Bay.

Marita Engzelius hadde fire birdier. Det var bra, men fem bogeyer var ikke like bra. 79 og 73 holdt til å klare cutten. Hun spilte seg opp fra 97. plass til 55. plass før den 3. og siste runden.

Benedikte Grøtvedt hadde 83 79 og endte langt bak cut-grensen.

Caroline Westrup hadde 78 78 og var tre slag unna cutten. Det var 143 spillere med i turneringen.

Benedikte Grøtvedt

27.04 Symetra Tour:
Ingen god norsk start i Florida
Marita Engzelius og Benedikte Grøtvedt åpnet svakt på den første runden i Guardian Retirement Championship at Sara Bay.

Det ble 79 og 83 slag på Marita og Benedicte og henholdsvis 97. og 138. plass.

Her er hjemmesiden hvor du finner LIVE SCORE

24.04 Symetra Tour:
26. - 28. april: Guardian Retirement Championship at Sara Bay, Sarasota, Florida, Pott: $100,000
Her stiller Marita Engzelius opp. Det gjør Benedikte Grøtvedt også.

Her er hjemmesiden

24.03 Symetra Tour:
Benedikte Grøtvedt klarte cutten
Marita Engzelius og Benedikte Grøtvedt forsøkte seg på nivået under LPGA Touren denne uken.

Marita Engzelius hadde ingen god turnering og røyk ut med 75-77. Det var 4 slag for mange. Dermed ble det ingen pengepremier denne uken. Litt skuffende å misse cutten når målet er å komme inn på nivået over. Men det går flere tog.

Benedikte Grøtvedt hadde 71 77 og klarte cutten på siste slaget. Men hun er 14 slag bak lederen.

På den siste runden hadde hun 76 slag med to birdier og seks bogeyer. Hun ble nr 68 til slutt.

LIVE SCORE finner du her: KLIKK HER

Her er hjemmesiden hvor du finner resultatene

23.03 Symetra Tour:
Benedikte Grøtvedt beste norske på den 1. runden
Marita Engzelius og Benedikte Grøtvedt spiller i Florida denne uken.

Etter den første runde var det tre spillere i teten på -5.

Bebedikte Grøtvedt hadde 71 (-1) på en 16. plass. MArita Engzelius hadde 75 på en 88. plass.