Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser





Tiger Woods tilbake for fullt. (Foto: Keith Allison)

07.08 Tiger Woods:
Tigeren brøler igjen
De fleste golfinteresserte hadde nok regnet med at Tiger Woods sine dager på golfbanen var talte, men resultatene denne sesongen tyder på at den gamle storheten er på vei tilbake.

Mange golfspillere er svært gode helt opp i 50-årene. Tiger Woods er faktisk ikke mer enn 42 år gammel.

Dette betyr at den amerikanske storstjernen kan ha mange fine år foran seg på golfbanen. Mange mener at dette er fortjent etter flere turbulente år både på banen og privat.

De siste ryggoperasjonene ser å være et vendepunkt. Forhåpentligvis ser vi ham ikke som nr. 1999 på verdensrangeringen igjen, noe som rett og slett var et trist syn for alle golfentusiaster.

Sjette plass i The Open
Innsatsen i The Open på Carnoustie i Skottland i juli var således oppløftende sett med Woods sine øyne. Fem slag under par var en god fortsettelse fra andreplassen i Valspar-turneringen i Florida i mars. Med bare tre slag opp til vinneren Francesco Molinari kan vi trygt slå fast at Woods er tilbake i det gjeve selskapet. Han kunne innkassere 327 000 amerikanske dollar i premiepenger.

Denne turneringen regnes tross alt som en av de mest prestisjefylte innen golfsporten, og det blir derfor spennende å følge en skadefri Woods i årene som kommer. Oddsen på at Woods skal ta nye seire i framtiden har uansett sunket betraktelig, og du kan følge med på redbets nettsider for oppdaterte odds og spill på framtidige golfturneringer for både menn og kvinner. Den eneste major-turneringen som gjenstår denne sesongen er PGA-mesterskapet i Missouri som starter 9. august, men det spørs om Woods er i godt nok slag til å ta en seier allerede i denne turneringen.

Fullt fokus mot neste sesong
Tigeren har allikevel mye å se fram til allerede neste sesong.

Det første World Golf-mesterskapet går nemlig av stabelen i Kina 28. oktober. Tenk bare hvilket comeback det hadde vært hvis Woods skulle greie å gå helt til topps. I tillegg arrangeres WG-mesterskap også i Mexico og USA tidlig i 2019.

Med 1,7 millioner dollar til vinneren i hver turnering kan man trygt si at det er mer enn heder og ære å spille for. I tillegg har Woods selvsagt også ambisjoner om å hevde seg i major-turneringene, og kanskje dukker han opp i alle fire neste sesong. Den omfattende terminlisten gjør iallfall at det er mulig for selv en gammel ringrev å spille seg i form ved å delta i mindre turneringer.

Ryggen er alltid en grunn til bekymring
Woods er allikevel ikke sprek som en 20-åring lenger. De mange ryggoperasjonene betyr selvsagt at det kan bli vanskelig å nå helt opp til gamle høyder. Etter den fjerde operasjonen på syv år ga han allikevel uttrykk for at smertene var helt borte i 2017, selv om han hadde et mislykket comeback i januar. Hvilen etter denne skuffelsen har allikevel tydeligvis gjort ham godt, og forhåpentligvis kan Tiger Woods glede oss med golfspillet sitt igjen til langt inn i det neste tiåret.





Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon