Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

VELKOMMEN

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Det er blitt lagt merke til ute i den store verden at Tutta tok igjen 9 slag på sisterunden og vant turneringen. Dette var det klasse over. Hun har opplevd at andre har gjort dette mot henne tidligere

22.08 LPGA Tor-seieren:
Tuttas herlige revansj
For nøyaktig ett og et halvt år siden så Tutta ut som en vinner før siste runde i Thailand. Da tapte hun. I helgen tok hun en ”grusom” hevn.

Den 8. seieren i rekken
Suzann ”Tutta” Pettersen tok sin 8. seier siste helg på LPGA Tour’en. Det var turneringen etter at hun knuste alle i Irland to uker før.

Seieren så helt usannsynlig ut før siste runde. Men en sterk sisterunde og en massiv kollaps av de fire som lå i teten før siste runde, gjorde at Tutta kunne vinne i play off over en nervøs koreaner; Na Yeon Choi.

Revansjen
I Honda PTT LPGA Thailand for nøyaktig et og et halvt år siden i februar 2010 led Tutta samme skjebne som Choi gjorde nå.

Tutta ledet med 6 slag før siste runde i turneringen. Den gangen var det vare en spiller som hadde ”fnugg av reell sjanse” til å ta igjen Tutta på sisterunden – og knapt nok det. Men det skjedde.

Ai Miyazato, Japan, spilte en fantastisk sisterunde på 63 slag – 9 under par. Tutta hadde 66 64 68 på sine tre første runder. Sisterunden på 70 slag (-2) var slett ikke dårlig. Bare 4 av de som endte blant de 10 beste var bedre på sisterunden enn Tutta i denne turneringen. Likevel holdt det altså ikke.

Kanonrunden til den japanske storspilleren var akkurat god nok til å vinne turneringen med et slag.

Tutta ble for øvrig nr 8 i denne turneringen i Thailand i år da verdensener Yani Tseng vant overlegent 5 slag foran Michelle Wie. Årets vinnerscore var 5 slag svakere enn Tuttas 2. plass i 2010.

Nå fikk altså Tutta sin revansj. Ofte ser vi at spillere kommer langt bakfra i feltet og vinner. Mens lederballen fomler av gårde uten å få til den helt gode scoren.

En flott, imponerende, overraskende og velfortjent seier til Tutta!

Se også fra selve turneringen: Klikk her