Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Gjermund - 18. feb 2017 kl. 21:38 *  IP
Golf på Gran Canaria

Debuterer som Gran Canaria-farer om 3 uker og skal ha med golfbag. Noen som er godt kjente med banene? Jeg har hcp 12 og vinterform :)
Leiligheten ligger med utsikt til Anfi Tauro golf, så den bør prøves.
Andre tips eller spesielle ting å tenke på? Har leiebil.
 PING (19. feb 2017 16:18) *  IP
Spill Tauro og Meloneras. Bra baner bege 2.



 Jens-Kristian (19. feb 2017 16:23) *  IP
Samtlige baner er verdt å spille. De jeg har spilt i år er i god stand. Tauro er fabelaktig, men relativt krevende. Ellers er Meloneras en mer passende bane for mange, samtidig som den er mer en nok utfordrende og underholdene. Banen har en fantastisk back-9. Med leiebil bør du også spille Bandamas som ligger i fjellene ved Las Palmas. Banen er en av de bedre jeg har spilt. Spesielt på Tauro og Bandamas er det supre forhold/greener (selv om det er mye merker i greenene på Tauro). Det eneste jeg reagerte negativt på var at de som setter flaggene på begge banene enten er inkompetente eller har svært dårlig humor. Tre- og fireputter er påregnelig og må tas med godt humør. Ellers er det dyrt å spille golf på GC, så hvis du kan ordne en eller annen form for rabatt i forkant, så er det verdt å ta med seg.



 Gjermund (19. feb 2017 22:26) *  IP
Takk for tips. Litt rabattordninger hadde det vært greit med noen forslag om ja :)


 Tolle (19. feb 2017 23:38) *  IP
Lite rabatt å hente her... bor du på Lopesan elle IFI hoteller, får du rabatt på Meloneras og Maspalomas. Sherathon Salobre gir rabatt på begge sine baner. Anfi Tauro er billigere for de som bor på Anfi.
Ellers er flaggplasseringene best på Anfi Tauro og Bandama, mens kanskje verst i Salobre... spiller selv fra 50 til 100 runder pr år i Tauro, som er desidert den beste banen. Salobre New Course er i den andre enden av skalaen..
Hcp 2,4 med over 100 runder i året.



 gjesp (20. feb 2017 13:35) *  IP
De fleste banene har billigere greenfee om du spiller tidlig morgen/sent på ettermiddag. Du kan evt sjekke med Golfservice, du kan spare noen euro per runde der.


 Gjermund (21. feb 2017 23:22) *  IP
Takk til flere. Hvis noen der nede vil gå en runde er det bare å melde fra, ankommer 12. mars.
Har med kone og datter på 2, så morgengolf er mest populært.
Hvor tidlig kan man spille der nå mtp. lyset?



 Tolle (22. feb 2017 08:17) *  IP
07.30 er det tidligste akkurat nå, men kanskje et kvarter tidligere når du kommer.


 Gjermund (27. mar 2017 21:51) *  IP
For de som måtte være interessert så ble det to runder på Anfi Tauro golf på meg. Her er noen betraktninger:

Først om fremst så var det en flott bane, fine fairwayer, utfordrende og fine hull og flotte omgivelser. Bunkersanden var nydelig å slå fra selv for meg som ikke liker bunkere spesielt godt.

Største minus: Hundrevis, for ikke å si tusenvis av ureparerte eller dårlig reparerte nedslagsmerker. Det gjorde at ballen ganske ofte rett og slett humpet og spratt avgårde. Det holder ikke når banen presenterer seg som en mesterskapsbane. I tillegg hadde noen tidligere på dagen gått med noen sko? med alt annet enn normale spikes under, det var revet opp mange 2-3 mm brede striper på mange av greenene.

Største utfordring: Ikke rough med gress slik vi er vant til, men ørkensand/grus/stein så fort man havnet utenfor fairway.

Var det så verdt 1250 kroner for en runde? Ja, når man er så privilegert at man kan gå der i 23 varmegrader, litt solbrent i nakken og spille golf i mars så er det jo det. Men jeg har spilt baner i Norge, Sverige og Danmark som har vært like gode og underholdende og i bedre teknisk stand for langt lavere pris. Men ikke i mars :)

T.o: Første runden spilte jeg med en skotte. Han mente at golf spilles fra gress og ikke fra grus og ørkensand, så da hadde vi fridropp inn på gresset. Da fikk jeg 39 poeng.
Den andre runden spilte jeg med to østerrikere, da var det etter boka fra hele banen, da fikk jeg 31 poeng.



 Tolle (27. mar 2017 23:20) *  IP
Dessverre er det mange turister som tror at man ikke trenger reparere nedslagsmerker når man betaler så mye for å spille... Og at det er OK å bruke 5 timer på 18 hull.
Tauro er min hjemmebane, og det er enorm forskjell på vinter og sommer når det gjelder greenene. Lite skader og stimp på 10-10,5. De har problemer med en uønsket gresstype som har kommet til dels inn på noen greener, men totalt sett finner du den beste kvaliteten i Tauro.
Nå er det bare å glede seg til sommersesongen med raskere greener og rundetid på 2,5 timer:)



 PING (31. mar 2017 13:14) *  IP
Noen som er klar for en Tauro runde neste uke. Hcp 4,5


 jalla (02. apr 2017 14:14) *  IP
enig med betraktningene om flaggplasseringene på meloneras , skikkelige turneringsoppsett: dødsraske , vanskelige plasseringer og knallharde greener , ikke stopp . ikke oppsett for feriegolfere akkurat.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72