Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Marius Thorp beste nordmann første dag

12.02 Hi5 Pro Tour:
Tøffe forhold siste dag - Thorp i teten før de siste 9
Marius Thorp var den eneste spilleren i toppen som var under par på de første 9 på den siste runden torsdag. Da lå han i teten sammen med Fredrik Widmark og to engelskmenn. Men så fikk Marius dobbelbogey og bogey på 15 og 16. Dermed tok Peter Finch 4 slag på nordmannen som dermed ble tre slag bak. Før det siste hullet lå Marius på 4. plass.

Til slutt vant Peter Finch ett slag foran en annen engelskmann Kevin Harper, som avsluttet med 66 slag. Nr 3 ble Fredrik Widmark. Marius Thorp delte 4. plassen med Oskar Henningsson og Yestin Taylor, Wales. Sistnevnte hadde en 10'er på et par fire hull (nr 7) og var altså tre slag bak vinneren.

Vidar Thorstensen avsluttet med 73 slag og endte på 20. plass. Hans runde inneholdt 6 og 9 på 3 og 4 (par 4 og 5). Uten de 5 ekstra slagene hadde det matematisk blitt en topp 10 plassering, men da hadde trolig resten av runden ikke blitt like god. Det er rart hva senkede skuldre gjør etter en katastrofe når man plutselig ikke har noe å tape og kan satse alt. Live score

11.02: Hi5 Pro Tour:
Marius Thorp spilte seg opp
Det er ganske tøff konkurranse. Her stiller blant andre Fredrik Widmark, Peter Gustafson og Oskar Henningsson opp. Marius hadde 69 på dagens runde og lå på 4. plass, 3 slag bak ledende Yestyn Taylor, Wales.

Marius skal spille fire turneringer på denne tour'en pluss en pro am innimellom. Det ser ut til at han er kommet godt i gang. Han har rapportert hjem til sin trener Fredrik Engø at det tekniske stemmer bra for tiden.

Vidar Thorstensen falt litt nedover på listen til en 21. plass etter en 77 runde. De to andre, se under, misset cutten. Live score

11.02 Mini Tour i Spania:
Fire nordmenn med - Marius Thorp beste norske første dag
Det er fire nordmenn med på Hi5 Pro Tour i Spania. Tre runder står på programmet.

Marius Thorp er best av de norske første dag på 70 (-1). Vidar Thorstensen er nr 10 på 71 slag, mens Knut Schiager og Kim Leikvang sliter og er på 40. plass med 79 slag. Leder gjør Andreas Johnsson på 66 slag.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------