Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

Marius Thorp avsluttet utmerket
Marius Thorp fikk en topplassering i sterkt startfelt blant verdens beste juniorer. Han hadde 64 slag på siste runde og avanserte til en flott 4. plass som han delte med to andre. Dermed fikk han markert seg i en turnering som har stor betydning for hans fremtid som college spiller i USA.

- Dette lover godt for sesongen som står foran oss, sier Jan Erik Aalbu i en kommentar. Vi skal jo huske på at han ikke har spilt mye på gress i det siste. Han var 7 under par på dagens runde og 7 under par totalt.

Det ble meget spennende mot slutten. Ben Parker sprakk nemlig med en 74-runde. Dermed kom Andres Medellin Echavarria, Colombia med en sterk 65-runde og Peter Uihlein, Bradenton, Florida med 67 og var bare et slag bak Ben Parker.

Marius Thorp hadde sin svakeste runde (73) på The Moving Day på 3. runden. Det er langt fra sikkert at han hadde klart å gå på 64 hvis presset var større med en god 3. runde, men da hadde han i hvert fall hatt en reell mulighet til å vinne.

Dette var et meget sterkt resultat av en målbevisst spiller som vet hva som skal til for å hevde seg blant de beste. Han tar et steg om gangen, og det er bra.

Junior Orange Bowl i Florida denne uken er en meget stor juniorturneringen med 69 deltakere i gutteklassen fra hele verden. Marius Thorp representerer Norge.

I jenteklassen var det  Angela Park fra California som vant. Hun var i en klasse for seg og vant med hele 7 slag. 33 jenter fullførte turneringen.

Les om den tredje dagen her: Les mer
Les om den andre dagen her: Les mer
Les om den første dagen her: Les mer