Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


20.05
Svingen til Suzann Pettersen Av: AEK
Hva synes du om golfsvingen til Suzann Pettersen (dvs den lille "knekken" i starten) ? Er dette noe du vil anbefale? Hvilke fordeler/ulemper gir denne svingen.

Svar: Tutta har hatt problemer med ryggen. Trolig er hennes teknikk mer skånsom for ryggen enn det hun har holdt på med. Jeg har selv gjort noe lignende, men jeg stopper første gang på toppen av svingen og starter på nytt etter en liten pause. Jeg har snakket med David Leadbetter om dette. Han hadde coverstory på Golf Digest om noe lignende og syntes dette var meget interessant. Han kalte sin artikkel for "Swing of the future". Det sier det meste. Han mener at baseballspillere starter med balltreet bak på ryggen og ikke der du skal treffe ballen. Dette blir noe av det samme.

Her går det an å prøve seg fram. Jeg har holdt på med dette selv i en 20-års tid. i 10 år spilte jeg på denne måten. Akkurat nå svinger jeg "i ett", men jeg blir ikke forundret om jeg går tilbake til "the swing of the future" snart igjen.
Asbjørn Ramnefjell
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser