Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


06.06
Nasjonale turneringer Av: Bjørn Sveindal

I min ungdom spilte jeg en del Norges Cup-turneringer hvor man betalte en relativt høy startkontingent, fikk gratis innspill dagen før og kunne forvente en god premie hvis man fikk en hederlig plassering.

Nå er det slik jeg ser det AmaTour som er det som nærmest tilsvarer vår gode gamle Norges Cup, men dessverre har denne blitt mer en god måte for arrangerklubbene å få litt ekstrainntekter. Jeg synes det er rett og slett skammelig hvordan klubbene utnytter spillerne, og her snakker jeg av erfaring.

Jeg deltok i AmaTour på Norsjø GK. Startkontigenten var kr. 450,- og man måtte betale full greenfee for eventuelt innspill på fredagen. Siden mange liker innspill får klubbene en del fine ekstrainntekter her. Det var 56 deltakere i herreklassen og da jeg fikk en delt 5. plass tenkte jeg at jeg fikk en fin premie. Til min store overraskelse vanket det samme premie til 4. og 5. plass, nemlig en 3pk. Titleist Pro V1!!!! Det er rett og slett latterlig, og jeg syntes det er meget kritikkverdig at man har så dårlige premier i en såpass stor turnering.

Da jeg kontaktet klubben om denne saken fikk jeg et hårreisende svar. De mente at startkontingenten var meget rimelig siden man tross alt fikk spille gratis på banen i to dager og den ordinære greenfee'en var kr. 350,-!!!!

Det er på tide at golfspillerne begynner å klage på slike ting. Vi må kreve mer enn det slike arrangører tilbyr. Dette er tross alt en relativt stor turnering og da må man tilby spillerne bedre kår enn det som er tilfelle nå. Tidene for gratis innspill og god premiering må tilbake!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser