Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev01.09
Feil ball fra bunker  Av: Einar S

Hei Asbjørn.
Under en runde på Bogstad sist uke lå medspiller og jeg i bunkeren ganske nær hverandre. Jeg tilbød meg å merke ballen min - noe som medspiller samtykket i. Medspiller spiller sin ball to ganger i bunker før han på greenen finner ut at han har spilt på feil ball. Jeg har markert feil ball i bunkeren, medspiller har slått to ganger på feil ball. Hvem får straffeslag og hvor mange??

Det er jo ingen tvil at jeg har bidratt sterkt til å 'lure' medspiller til å spille feil ball.
Hilsen Einar S.

Svar: I et hinder kan du slå på "hva som helst" av baller. Det er ingen straff for å slå på feil ball i et hinder. Dette er fordi du ikke trenger identifisere ballen i et hinder. Hvis den ballen som kommer ut av hinderet etter slaget ikke er din, teller ikke slaget, og du kan slå din egen ball fra hinderet. Dette bør selvsagt rettes opp med det samme. At din medspiller har slått to ganger på feil ball i hinderet, skulle ikke bety noe. Men fortsetter dere/han å spille på feil ball UTENFOR hinderet, oppstår problemer.
Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser