Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev19.08
GUR/fridropp Av: Ernie P.

Kan noen gi meg et fornuftig svar på følgende:

Hvorfor er det så mange åpenbare felter på norske golfbaner som burde vært merket med blå spray, men som ikke er det ?

Min egen hjemmebane, Hauger, har som mange sikkert vet ikke vært i sin beste form i første halvdel av sesongen. Likevel må vi spille slik ballen ligger, uansett banens stand. Jeg snakker først og fremst om kortklipte områder med lite/ingen gress-etablering. Problemet har flere sider ved seg:

Sportslig: Hvor festlig er det å ha en kjempedrive med en liten wedge igjen - bare for å finne ballen på en hard fairway uten gress ? Hadde omerådet vært merket, så kunne man ha fått en fair mulighet til en god skår.

Banen: Hva skjer når ballen blir liggende på et slikt område ? Jo, spilleren blir usikker, tar en drøss med prøvesvinger, og fjerner det lille som er igjen av gress. Resultatet blir at dette området "aldri" blir bra.

Kan det være slik at mange blå ringer på banen er med på å sende ut et rykte om at banen er i dårlig stand, og at man derfor velger å ikke markere disse feltene ?

Eller er det for tidkrevende å spraye disse feltene ? Jeg bare spør.

Jeg skal være forsiktig meg å sammenligne oss hackere med "gutta på tour´en", men de får jo fridropp for det utroligste.

Uansett om du lever av golf, er medlem/gjest/greenfeespiller eller hva, så vil vi vel alle spille under mest mulig rettferdige forhold.

Vil presisere at dette ikke bare gjelder Hauger GK.

Mvh
Ernie P


Nå kan du søke på GOLFSIDEN etter ord, navn, uttrykk som du leter etter. Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser