Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev07.02
Sutrete Mulliganer Av: Frode
Jeg synes dette maset om mulligan eller ikke er direkte sutrete. Det er ikke uten grunn at det er gamle sure gubber som aldri har nådd sine personlige mål om å bli en dyktig pro på en eller annen tour som stadig *grynter* rundt ang sin tolkning av hva som er god etikette.

Så lenge folk ikke skaper kø må de gjerne ta så mange mulligan og houligans de vil får min del, golf er tross alt et selskapspill for de fleste av oss. Det er en sosial gå-tur med køller og baller for hvor man spiller med andre men konkurrerer kun med seg selv. Det er forskjell mellom det å gå en runde på Bogstad en søndag morgen og det å spille på PGA-touren. Det blir nesten som å sammenlikne fotball på løkka med champions league.

Folk som ikke har forstått dette bør holde seg unna ordinær selskapsgolf. Deres behov til å klage og til å sutre har høyst sannsynlig negativt korrelasjon med deres konto (både i banken og av den mer intelligente art).

Svar til anonyme Frode som har fake'et e-mailadressen sin: Poenget er at mange har begynt å bruke Mulligan når de spiller konkurranser i Norge. Det er en uskikk. Så ille er det blitt at folk tror de får forsøke to ganger - gratis - fra tee-stedet. Det er virkelig ille. Trening og kosespill med kamerater er noe helt annet. Ja, det er forskjell på løkkefotball og Champios League, men ikke ta med reglene fra løkka inn Olympiastadion i München!
Asbjørn Ramnefjell


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser