Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev02.11
Metall-pigger i golfsko  Av: Thomas

Hei Asbjørn!
Jeg skjønner at du ikke er særlig glad i metall-pigger i golfsko, men er de egentlig så dårlige for greenene; såfremt eieren kan løfte føttene når han går?

Svar: I utgangspunktet er jeg ikke mot metallpigger. Men når du selv kunne se på TV hvor ødelagte greenene og puttelinjene ble etter at bare noen får spillere hadde gått på greenene, er det klart at det blir unødvendig dårligere greener utover dagen. Greenkeepere jeg har vært i kontakte med, sier at det er stor forskjell på metallpigger og soft spikes. Sistnevnte er mye "vennligere" mot greenene.

Det hjelper ikke at eieren av metallpiggene "løfter" føttene når han går. Når ikke en gang proene klarer å gå med piggsko uten å sette merker, klarer ikke hobbyspillere det heller.

Som du sikkert vet er jeg opptatt av nyvinninger innengolfsporten både hva gjelder utstyr, språk, etikette og regler. Når det er til golfens og spillernes fordel.

Soft spikes er et slikt eksempel som jeg ønsker hjertelig velkommen. For greenenes beskaffenhet er dette like revolusjonerende som da stålskaft overtok for treskaft i golfkøllene før andre verdenskrig.
Asbjørn Ramnefjell


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser