Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev04.09
P4 Tour 2005 - endringer trengs Av: Frank Tømmervik
Det er veldig positivt at det arrangeres en pro tour i Norge, men her må det gjøres flere forandringer med arrangeringen. Jeg har vært med på alle turneringer i år, og for første gang.

Her er mine inntrykk;

P4 Meland:
Meget bra golfbane, men stor minus ang. Pro am og hullplasserings info. Det kan ikke være meningen at en Pro Am skal ta 6 timer, og at det er spillere som ikke har grønt kort som deltar. Jeg foreslår at pro am turneringer neste år legges til dagen før turneringsstart. Dette slik at vi unngår ovenstående problemer som påvirker spillerne negativt. Dette bør vel også være mer positivt for sponsorer.
Det er en selvfølge at det lages ”pin sheets” for spillerne, men da hjelper det lite at 1/3 av hullene er feilplasserte. Da jeg informerte NGF om dette, regnet jeg med en unnskylding eller forklaring i stedet for en bortforklaring.

P4 Onsøy:
Her var det urutinerte dommere som får kritikken. Det finnes regelverk om spillehastighet og dette må begynne å brukes. I stedet for at en dommer kommer, før du slår ut på hull 1, med masse advarsler før starttid.
Når samme dommer kommer etter 3 hull og masser om hastigheten (når vi venter på en gruppe foran), så synes jeg det er helt talentløst og samtidig forstyrrende for eget spill. Har ikke sett vedkommende dommer senere, så jeg regner med at det er pga. hans uproffe opptreden og væremåte under turneringen.

Drammen, Vestfold og Sorknes gikk greit etter min mening.

P4 Nes:
Her var det en flaggplassering som ikke kunne ha vært etter regelboka. Par 3 hull hvor flagget står mitt i bakken. Ellers så var det også feil etter boken å kansellere runde 2.

P4 Losby: her kan dere andre dra for å lære litt! Meget bra.

Hovedbudskapet mitt er at denne touren til neste år må gjennomføres mye mer profesjonelt. Hvis de personene som har klusset litt i år ikke har nødvendig kunnskap, så kan det ikke være så vanskelig å innhente noen som kan, eller evt. Gi dem nødvendig kursing/kunnskap. Samtidig så må NGF være mer åpne for kritikk/tilbakemelding fra spillerne i stedet for å avvise det vi sier.

Håper andre som har spilt i år kan komme med noen innspill.

MVH
Frank Tømmervik


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser