Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev31.01
Fridroppen til Nick Dougherty i helga Av: Gunnar

Hei Asbjørn

Kan du ikke forklare litt nærmere hvorfor Nick Dougherty fikk droppet seg helt ut ifm at han havnet i bunker-kanten på hull 16 i helga?

Jeg forstår at han får fridropp ifm bjelkene som lå i kanten på bunkeren, men hvorfor kom han seg helt ut. Gjelder ikke 2 køllelengders regelen???

Hilsen
Gunnar

Svar: Det var en lokal regel som ga mulighet for fridropp fra de jernbanesvilene som var brukt som støttepillarer i bunkerkanten. Sjefsdommer John Paramour var ikke i tvil da han kom til stedet. Heldig for Nick Dougherty som dermed kunne spille seg inn på greenen og få en birdie. Han droppet på det nærmeste stedet for fritak etter reglene. To køllelengder brukes normalt når det er snakk om straff.

Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser