Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev15.08
Hvordan få backspin? Av: Henrik Halvorsen

Hei sann.

Jeg er en ensom kar på 21 og driver og spiller golf, jeg har kommet meg ned i 8 i hcp og er rimelig stolt. Men det er en ting jeg lurer på .. Jeg driver å trener på å få backspinn i ballen fra 10 -15 meter. Hver dag trener jeg ca 10 timer på dette, men får det ikke til. Ballen bare ruller av green. Jeg spiller på relativt myke baller Top Flite Xl 3000 (står at den spinner mye) Så den burde jo spinne ganske greit på slike avstander .. Noen tips ??

Svar: Top Flite spinner lite. Bruk mykere baller. Men først og fremst la ballen rulle. Du skal ikke da stopp i ballen fra 10 meter. Ingen klarer det. Backspin komme rav seg selv. Ikke tenk på det, men lær deg i stedet hvor mye ballen ruller naturlig. Og hold ballene langs bakken når du chipper!

Asbjørn Ramnefjell

Nå kan du søke på GOLFSIDEN etter ord, navn, uttrykk som du leter etter. Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser