Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     
Leserbrev
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


17.09
Golfsvingen! Av: Håkon Maurud

Jeg er 10 hcper og senior, har slitt med svingen siden jeg begynte å spille for 13 år siden. Hvorfor det? Jeg tro de fleste av de såkalte range proene som jeg har benyttet, er som de fleste, altså individualister. De skal lære deg ting på sin egen måte, og ikke bestandig hva som passer deg. Etter å slitt alle disse år tror jeg at vi må se litt på hva tour-spillerne gjør for å komme videre.

Ernie Els er et godt eksempel, hva gjør Ernie så godt? Bl.a. holder han trianglet intakt hele tiden i en vid baksving, videre avslutter han med en ekstra skulderoppvridning slik at det oppstår en fjæreffekt i kroppen og nedsvingen og vektoverføring skjer helt automatisk. Derfor den usedvanlige late svingen. Jeg mener faktisk det er mulig for de fleste å kopiere Ernie her med en viss % andel som naturligvis vil være høyest for de unge. Noe å prøve på ?
Hilsen Håkon Maurud--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser