Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev02.07
Kvinesdal & Omegn Golfklubb - 18 hull Av: Jacob Loga

Aftenpostens nettavis har hatt et besøk og gjennomgang av de nåværende golffasilitetene og synfart den pågående utbyggingen i Kvinesdal & Omegn Golfklubb. Resultatet, i form av den refererte artikkelen, og i tillegg til billedserien (36 bilder pluss en video-snytt) er blitt til en overveldende anerkjennelse av anlegget og klubben. En "mønsteraktivitet" som er bygget på entusiasme, stor dugnadsånd og ikke minst god ledelse og streng økonomisk styring. Hvilken golfklubb i dette landet (eller for den-saks-skyld hvor som helst på denne kloden) kan man den dagen 18 hull offisielt åpnes (i dette tilfellet 14. august 2004) sitte igjen med en gjeld på kun kr. 4,5 mill.? Svaret er selvsagt at i en slik liten klubb som dette er må ALLE løfte i lag og dra i samme retning, både medlemmer, klubbledelse, lokal industri, banker og kommunale myndigheter.

I tidligere år og anledninger har sentrale røster omkring landets største tettsteder og golfmiljøene der, ofte betegnet slike påbegynnende initiativ som Kvinesdal & Omegn Golfklubb som såkalte "postkasseklubber" som kun var til skade og hadde en ødeleggende effekt på de allerede etablerte golfmiljøene i landet. Historien og anlegget på Kvinesheia kunne gått rett inn i læreboka til de fleste som er engasjert innenfor golfanlegg og ledelse av disse og ikke minst de som har så sterke meninger om golfmiljøet generelt. En god anledning for deg, Asbjørn, ved selvsyn og lang erfaring - være tilstede på åpningshelgen (vet at det kolliderer med Players Championship på PGA touren i USA og eventuelt kommentatoroppgaver på Viasat Sport), og da senere formidle inntrykkene på en positiv måte i de mediaene du så godt refererer, "på både godt og vondt". Et lite golfmiljø som dette eventyret på Kvinesheia trenger all den drahjelpen den kan få, også utenfor klubbens rekker.

Refererer forøvrig til et annet statement på denne siden; "Kanskje Tutta trenger en ny coach for å komme videre". Hvertfall blir han å treffe på åpningsdagen for 18 hull i Kvinesdal den 14 august 2004 og nok villig til å få innspill på nettopp dette.

Hilsen Jacob LogaNå kan du søke på GOLFSIDEN etter ord, navn, uttrykk som du leter etter. Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser