Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev18.10
programsnutt.... Av: Jacob Loga

Er det noen som har en liten program-snutt som......

Dersom du søker på Internet på Golf score så vil du få en hel liste av nettsteder som holder orden på disse tingene du etterlyser. I USA er det helt normalt at klubber benytter denne type muligheter for sine medlemmer.
Ellers anbefaler jeg deg å ta kontakt med Kvinesdal & Omegn Golfklubb (ved Daglig leder Olav Magne Trydal, telefon nr. 38 35 16 58) som for tiden er testbane for et elektronisk score card system som kalles Gobex.
Det er egentlig et komplett databasesystem med bl.a. de mulighetene som Bjørn Holte etterlyser.
På hjemmesiden til Kvinesdal & Omegn Golfklubb under nyheter er det en del informasjon om dette systemet.
MVH
Jacob Loga

MVH
Jacob Loga

Kommentar: Gobex klarte ikke å overbevise meg om at det var særlig bra - ut fra det jeg så på nettet. Dette er etter Golfsidens oppfatning temmelig tungvint. Man skal ha et system med en terminal på hvert eneste hull for å registrere scoren på det forrige hullet. Masse praktiske problemer med immovable obstructions etc ute på banen.. Stygt er det også. Nei, dette har vi ingen tro på i den formen det blir presentert på gobex.no.

Vi oppfatter dette som nok et leamikk produkt som det ikke er behov for i den formen det presenteres. På samme måte som da vi frarådet en bekjent på slutten av 80-tallet som mislikte å ha blyant og scorekort i lomma. Et forsøk på å få frem et elektronisk scorekort har kostet tusenvis av timer og et ukjent antall kroner. Det ble aldri noe av det elektroniske scorekortet. Tenk hvor mye ekstra fritid vedkommende kunne tatt ut ved å høre på vårt råd i stedet for å holde på med dette håpløse eksperimentet som ikke ledet frem.

For oss føyer dette seg inn i en lang rekke av håpløse produkter innen golf. I farten kommer vi på ballvaskeren på bildet under.

De som er interessert i å vaske køllene sine, tar med seg en fuktig klut ut på banen. De som ikke gidder dette, gidder heller ikke å vaske køllene sine etter runden. Den håndfull nordmenn som faktisk vasker køllene sine etter runden er milelangt fra å kunne finansiere et slikt produkt, selv om maskinen sikkert er fin.

Køllevaskemaskin. Det skal mange tiere eller 20-kroninger for å dekke en slik investering for ikke å si lønningene til "Petter Smart".

Asbjørn Ramnefjell 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser