Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev17.03
Utstyrshandel over internett fra USA  Av: Joachim Aslaksen

Det kan godt være det finnes en del useriøse aktører dersom en handler over internett, men min erfaring er at dersom man bruker de store (Edwinwatts eller The Golfwarehouse) så får man det man betaler for. Og med forholdsvis lav dollarkurs så kan man tjene noen kroner i forhold til å kjøpe det samme utstyret i Norge. Dette forutsetter selvsagt at man vet eksakt hva man skal ha, f.eks hvilken type driver, hvilken loft, hvilket skaft, flex m.m. Vet du dette så kan du nok tjene noen hundre kroner på utstyret. Jo mer du handler for, jo mer kan du spare på det.

Baller er også veldig gunstig å handle over internett. Spesielt ProV1 som man kan få ferdig importert til Norge med mva og frakt inkludert til ca 350-370 kroner dusinet. Dette er jo omtrent halvparten av hva et dusin av disse ballene selges for i Norge (ofte 700,-). Så selv om baller veier en del og vil koste en del i frakt, så lønner det seg ganske bra uansett. Billigere baller lønner seg antagelig ikke i så stor grad fordi frakten da utgjør en større del av totalsummen. Mva på 25% må man legge til uansett. Og frakten er gjerne pluss minus 100 dollar dersom man bestiller en del. Det kan lønne seg å gå flere sammen om en bestilling slik at man kan dele frakten mellom seg.

Men uansett så gjør det jo ikke noe å undersøke hva slags priser du kan få i proshoppen din eller av andre norske importører. Man har jo tryggheten med å kunne klage dersom det skulle være noe feil eller andre ting med utstyret!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser