Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev89.08
NORGES GOLFFORBUND (NGF) - "BARE ET SUPPERÅD"??? Av: Jacob Loga

Lørdag 14. august var en stor dag for Kvinesdal & Omegns Golfklubb og for hele Sør- og Sør-Vestlands regionen. Den første 18-hulls golfbane mellom Stavanger og Arendal hadde offisiell åpning med stor lokal festivitas. Og for et anlegg - et tidligere villnis av en krattskog og myrsumper der engang ikke sauene ville oppholde seg, er nå omgjort til et fantastisk naturparkanlegg for golf. Ikke en eneste kvadratmeter dyrket jord er tatt i bruk for å virkeliggjøre den visjonen noen få entusiaster hadde, men som nå skal tilfredsstille de store kravene hos dagens golfere.

Samtlige ordførere fra omkringliggende distrikter lovpriste resultatet og den innsats som åpenbart var gjennomført her i Kvinesdal - kommunens flaggskip var en betegnelse som gikk igjen i flere taler og hilsener. På festmiddagen på kvelden var det hilsener og gaver fra hele regionen med representanter fra kommunene, banker, nærliggende golfklubber og vennskapsklubber både fra inn- og utlandet.

MEN HVOR I ALL VERDEN VAR NORGES GOLFFORBUND PÅ EN DAG SOM DENNE? Danske representanter påpekte forbundets totale mangel på tilstedeværelse av åpningen som en ren skandale og mange var enige i det - og selvsagt la det en demper på hele den store dagen. KVGK betaler årlig ca kr 200.000 i avgift til Norges Golfforbund. Det man får igjen for dette må man jammen grave dypt for å finne. I hvert fall burde dette beløpet være nok til å dekke reiseregningen til minst et par representanters tilstedeværelse denne åpningshelgen.

En liten klubb som Kvinesdal & Omegn Golfklubb har store resurser i klubbens entusiastiske medlemsmasse i tillegg til finansiell styrke og ikke minst klubbens dyktige ledelse og faglige stab. Men, for å lykkes framover trenger en liten klubb som dette i utkantstrøkene av Norge all det hjelp og støtte den kan få - og da ikke minst fra NORGES GOLFFORBUND (NGF).

Med referanse til overskriften i dette innlegget, så er "WesenSteen" sketsjen "Supperådet" fra TVs tidlige dager en passende beskrivelse på innsatsen som p.t. utøves i Norges Golfforbund.

Men, for all del - sketsjen er i hvert fall en klassiker............


Nå kan du søke på GOLFSIDEN etter ord, navn, uttrykk som du leter etter. Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser