Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev01.09
Slå treningssving i bunkeren etter slaget?  Av: Kjell

Hei,
Jeg ser en del golf på TV og blir forundret over en ting. Jeg ser at spillerne, etter å ha slått sitt slag ut fra bunkeren, slår flere treningslag (gjennom sanden) etter selve slaget. Er det ikke da slik at de grunner køllen, eller gjelder ikke det når ballen ikke ligger i bunkeren lenger. Om det siste er tilfelle, så har jeg også sett et tilfelle der ballen fortsatt lå i samme bunker, men at spilleren allikevel tok disse treningsslagene.

Håper på en fornuftig forklaring,

Mvh
Kjell

Svar: Etter at du har slått ballen ut av bunkeren, kan du godt ta en prøvesving i sanden, men du bør ikke slå sand inn på greenen. Det er dårlig etikette. Du har neppe sett at en spiller på TV som har tatt en prøvesving i bunkeren hvis han ikke kom ut av den. Det eneste tilfellet dette året er Sergio Garcia som tidlig på året slo seg ut av bunkeren og over greenen og ned i bunkeren bak greenen. Uheldigvis for Garcia hang sanden på den andre siden sammen med sanden der han slo fra - med andre ord samme bunker. Han fikk derfor to straffeslag og 8 slag på dette par 5 hullet. Som kommentator påpekte jeg dette umiddelbart. Han fikk meddelt straffen etter kort tid. Men ellers har du neppe sett dette på TV.
Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser