Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


02.09
Tema: Forskjell driving range og bane Av: KML
Hvorfor har så mange av oss så utrolig stor forskjell på slagene på driving range kontra bane? Årsakene er nok flere og nok noe individuelle i tillegg.

Jeg har lest over 30 bøker i golf og utrolig mange artikler i de 23 år jeg har spilt og undrer meg over hvorfor dette tema er så lite behandlet. Å ta protimer på banen er nok lurt, men kostbart.

Det var derfor meget gledelig å lese ukens golftips på golfsiden.com. Her gir Asbjørn Ramnefjell mange praktiske råd – noe jeg har savnet i alle mine golfår.

For meg har tipset i uke 29 vært til meget stor hjelp. Rådet går ut på å tenke store bevegelser. Gjør du dette, gir du deg selv tid til å nå de gode posisjonene i golfsvingen. Det praktiske – les pedagogiske - her er at tenker du store bevegelser, vil du mer automatisk roe ned bevegelsene i tilbakesvingen – som ved banespill og spesielt konkurransespill så lett har for å bli for raske og ”nervøse”.

Mange av årets uketips behandler samme tema med meget gode praktiske råd for spill på banen: f.eks uke 26 og uke 22 og 23 samt 13 og 14.

Så tusen takk for praktiske råd Asbjørn Ramnefjell. Jeg håper du kan fortsette å gi praktiske råd for banespill ut fra din egen gode og lange praksis.

Mvh
KML

Svar: Bare hyggelig. Jeg skal merke meg dine ønsker for fremtidige tips som snart skal være oppdatert.

Se:
UKENS TIPS (Uke 29): Sving langt nok - også ute på banen
 Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser