Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev11.04
Folkesporten Golf.... Av: Magnus Gulliksen

De som fortsatt mener at Golf er en snobbesport fikk nok "vann på mølla" rett etter kveldsnytt i går.
Når en gigantisk reklameplakat fylte TV ruta og fortalte at Golfturneringen er sponset av Rolex fikk nok mange uvitende TV-tittere en bekreftelse på det de hele tiden har ment - Golf er en snobbesport. Jeg synes oppriktig det er synd, og rett og slett litt unødvendig at de som selger dette for NRK og velge en slik sponsor. Jeg er overbevist om at det ville vært svært enkelt å finne en annen sponsor, f. eks en utstyrsprodusent, når det endelig vises toppgolf på Norsk riksdekkende TV.

Kommentar: Mange vil nok hevde at "å være rik = å være en snobb". Dette snobbestempelet blir nok satt på de rike av de som er misunnelige fordi de ikke har så mange penger. Golf spilles gjennomgående (men det er slett ingen regel!!!) av folk som har en god del penger. Det er dermed ikke sagt at golf er en snobbesport. Vi vet mye om misunnelse her i landet.......
Rolex vil søke seg frem til pengesterke mennesker med sine produkter - naturlig nok. Skal NRK bare akseptere billigklokkeprodusenter som Swatch? Kanskje NRK bare burde tillate reklame for Lada og ikke BMW, Audi, Mercedes og Rolls Royce?
Nei Magnus. Det blir bare tull.
Rolex kan ikke diskvalifiseres som annonsør for at de bruker et medium som henvender seg til folk som presumptivt er i deres markedsfokus.

Kanskje skulle for eksempel Callaway nektes reklame i NRK fordi der skal det bare være lov å reklamere for billige køller.

Og selvsagt er du en snobb om du går med kvalitetsproduktet Rolex! Det forstår alle!

Men jeg forstår selvsagt antydningen din, Magnus, men det blir feil å "sile" annonsører. At andre annonsører ikke så den gode muligheten det var å annonsere rundt US Masters, skal ikke Rolex lide for.
Asbjørn Ramnefjell --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser