Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


01.03
Planlegging av spillet Av: Morten
Satt og leste på gamle leserbrev og fant en som angrep AR for planlegging av spillet. Innsenderen mente AR var helt på bærtur når han mente at en skulle bruke mer jernkøller på utslagene.

I fjor høst spilte jeg en runde med eldre herremann på vel 70 år. Ikke av de sprekeste jeg har sett i den aldersgruppen og ikke slå han så langt heller. Men han planla hvert enkelt slag og havnet nesten aldri i vanskelighter. Gikk ikke så fort, men det var ikke han som sinket spillet. For min del brukte jeg storslegga og havnet flere ganger opp i problemer. Etter 8 hull la jeg bort driveren og begynte å treffe langt bedre med jernkøllene og kunne planlegge spillet på en annen måte. Selvfølgelig var det ikke alle slag som ble slik jeg hadde tenkt/håpet på, men spillet fløt mye bedre. Noen ganger foretok denne mannen et valg som virket lite veloverveid, men det viste seg at han hadde mening med sine slag. Etter å ha takket for runden kommenterte jeg hans kloke spill. Han fortalte at det var tre grunner til at han spilte på denne måten. Hans alder, hans helse og at han viste at han var en mann, selv om han ikke brukte driveren.

Kanskje noe å tenke på for andre også?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser