Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev22.09
Klær og sakte spill Av: Morten

Har alltid fulgt kleskoden på mine golfrunder og synes at de aller fleste gjør det samme. Noen snobber har jeg møtt med alt mulig tenkelig utstyr og med en høffelig som ikke er en golfer verdig. Møtte en for 14 dager siden, da han høylytt kommenterte mitt utstyr som rask og sa at sånne som meg var grunnen til sakte spill. Min flight gikk ut bak hans og vedkommende golfer hakket ballen fremover. Hans språkbruk på banen fortalte oss andre at han hadde svært lite ordforråd og mangel på forståelse på hvordan en skal oppføre seg på golfbanen. Denne flighten skapte kø, men når vi kom til utslag 10, slapp de oss forbi. Vi takket høffelig og slo rask ut våre baller og så ikke noe mer til dem.
Neste dag var det en ny runde på en annen bane. Gikk bak en flight med fire herrer med alder 60 år pluss og hadde tatt grønt kort 14 dager før. Oppførte seg eksemplarisk og spilte bra golf. Det viste seg at alle var gamle ishocey spillere. Den dagen hadde vi en fin dag på banen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser