Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev23.07
Det kan være at noe må bygges utenom NGF? Av:  Mannen med hatten

Mye godt er sakt om golfen i Norge, men vi kommer ikke lengre. Hva kan vi gjøre med dette? Klubbene har problemer med å samarbeide om treningsopplegg for de unge. Små klubber har gjerne en spiller som er god men har ikke miljø til å få de frem til det nivået som golf Norge trenger. Her må klubbene se til å få opp samarbeidet for at dette kan styrkes. Mest av alt må vi få til et nasjonalt samarbeid og ikke bare lokalt. Golf Norge må begynne å tenke i andre baner, nye personer (som vi har i dag) med gode tanker om golfen og dens fremtid, la de få prøve seg. Det kan være at noe må bygges utenom NGF? Mange er irritert på de negative uttalene (det må vi slutte med), mange av oss ønsker å få det bedre og da kan det for noen virke negativt. Du må ikke komme her og komme her, det er ikke garantert at alt er arvelig (forstå meg rett)? Jeg er sikker på at sponsorer er villig til å hjelpe til for at vi skal få frem topper.
Golfen i Sverige og Danmark har gjort en god jobb og der kan vi lære mye.
Ligger vi tingene til rette for de som ønsker å ha golfen som sin fremtid, vil vi få frem mange gode spillere. Der er mange å ta av! Norge har mange gode ungdommer som kan bli blant de beste i verden!! Tror noen dette er gjort på ett eller to år, er jeg redd dette ikke lar seg gjennomføre.
Igjen, vi ha med oss hele landet, ikke bare et lite område!
Ha en god golfdag!!
Mannen med hatten.Nå kan du søke på GOLFSIDEN etter ord, navn, uttrykk som du leter etter. Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser