Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev27.09
Hauger golfbane dyr og dårlig Av: Ole Ingvaldsen

Jeg ble gjort oppmerksom på et innlegg med denne overskriften, og ser at man virkelig er kommet i skade for å rette baker for smed denne gang.

Golfrunden det her refereres til var en turnering som kalles Curlers Golf, og som ble arrangert for tolvte år på rad hvorav de siste 8 år på Hauger Golfbane. Navnet kommer av at vi inviterer alle golfere som har eller har hatt befatning med curling til en hyggelig runde golf med påfølgende middag. Undertegnede er ansvarlig for arrangementet, men av forskjellige grunner hadde jeg delegert ansvaret for årets turneringen til en annen person.

Denne gang var vi virkelig uheldig med været dagene før turneringen, og jeg ble gjort oppmerksom på at banen var i dårlig forfatning på grunn av store nedbørsmengder. Hauger Golfbane hadde likevel besluttet å holde banen åpen for spill. Jeg kjente også til at det var provisorisk green på hull tre; et forhold som for øvrig er behørig skiltet med opplysninger om avstand til denne greenen.

Det er herfra kritikken til Terje Vanay tar helt feil retning.

Det er Curlers Golf som arrangør som beslutter at turneringen skal spilles under rådende forhold, og som altså tydeligvis har forsømt å informere deltakerne skikkelig.

I mai ble det bestilt 12 starttider, som på grunn av dårlig påmelding ble redusert til 4 dagen før turneringen startet. Likevel skulle vi bare bli belastet med greenfee for det antall spillere som møtte til start. Alle som er kjent med vanlige betingelser for denne type arrangement vil vite at Hauger Golfbane med dette behandlet saken på en meget gunstig måte for oss.

Det er Curlers Golf som beslutter at deltakene skal belastes med normal startkontingent og som betales i form av greenfee for å forenkle oppgjøret med banen. Viktigste grunn for denne beslutningen er at arrangøren holder servering og premier. Startkontingenten er altså på ingen måte en sak mellom Hauger Golfbane og den enkelte deltaker.

Så til Hauger Golfbane:
På vegne av Curlers Golf beklager jeg på det dypeste at dere har fått den kritikken som burde vært rettet mot oss som arrangør. Vi har hatt 7 år med utmerkede forhold under arrangementet vårt, og håper vi kan få komme tilbake neste år og oppleve banen i vanlig god skikk, med en kvalitet som har gjort at Golfers Digest kåret banen til landets beste i fjor.

Til Terje Vanay:
Dersom du mener du har betalt mer enn arrangementet fortjener skal du få startkontingenten refundert ved å henvende deg til meg. Det må bemerkes at jeg ikke har sett navnet ditt i noen sammenheng med Curling. Jeg kjenner derimot alle de andre deltakerne, som har bekreftet at de mer enn gjerne kommer tilbake og spiller på Hauger Golfbane.

Lillestrøm 2004-09-27
Ole Ingvaldsen

Se også:
26.09
Hauger golfbane dyr og dårlig Av: Terje Vanay Les mer

27.09
Svar til Terje Vanay - Hauger Golfbane Av: Terje Ruud Johnsen Les mer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser