Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev13.10
Nedslagsmerker Av: Ole Gregert

Jeg gikk noen golfrunder i høstferien og ble meget overrasket over standarden på Sorknes golfbane. Derimot var nedslagsmerker på mange greener ikke fikset. Det skjemmer og irriterer mange spillere.

Hvorfor klarer mennesker ikke å ta ansvar og oppføre seg som gjester som vi alle er enten du er medlem eller ei.

Svar: Folk tenker ikke på det. Jeg har selv spilt med et par stykker i denne sesongen som har spilt golf i over 30 år som er helt åndsfraværende når det gjelder nedslagsmerker og oppslåtte torver. Selv om nedslagsmerket etter et 7'er jern inn på et par 3 hull lå mindre enn to meter unna, var dette merket aldri i vedkommendes tanker. Her var det bare snakk om å konse om birdie-putten. En annen som slo en wedge inn fra 50 meter og slo opp en 10 cm lang torv på fairway, vurderte ikke en gang å legge torven tilbake. Det var ikke innom tankene en gang.

Da er det håpløst. Dessverre. Slike går det ikke an å snakke til heller. Har du ikke lært i løpet av 30 år, så lærer du det aldri. Tenk om en course marshall kunne ligge i buskene og ta disse på ferk gjerning og vise dem bort fra banen!
Vi andre får fortsette arbeidet med å ta tre-fire merker på hver green og legge tilbake de nylig oppslåtte torvene for dem som spiller foran.
Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser