Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev28.10
Til Mr. Ramnefjell!!  Av: Ole Olsen

Synes du har en litt negativ holdning til VM- spillerne vaare. Du som normann og "journalist" burde vise litt mer support. Eks. Du skriver i saken din at Lars Brovold kan spille NOEN gode runder???? Da synes jeg vi maa vaakne opp litt!! Brovolds snitt score siste sesong i college, var paa ca. 71,6, han var paa sitt beste ranket som nr 16 i hele USA. I sommer spilte han Palmer Cup, og feide spillere som Chris Nallen av banen. Chris Nallen var ranket top 10 i college og har naa etablert seg paa NationWide touren i USA. Synes med dette at det er for mye negativt fokus paa amatoergolfere i Norge.. Det er greit aa varer kristisk naar man er "journalist", men det gaar en viss grense.

Svar: Jeg synes Lars Petter Brovold er en meget god spiller. Men det er mange andre gode spillere der ute også. Hans spill i EM var ikke helt topp. Jeg håper inderlig at våre spillere gjør det bra i VM. Jeg har selv vært med i VM flere ganger og vet at det er temmelig tøft nivå selv om de beste ikke er med fordi de er profesjonelle  i ung alder. Jeg synes det er på sin plass å være litt nøktern. Vi har - også i andre idretter - hatt store forhåpninger etter god innsats i NM og andre turneringer. Når de store mesterskapene er der, ha vi ofte blitt skuffet. Jeg forsøker å være litt nøktern. Kanskje kan Eirik Tage Johansen gjøre det veldig bra. Jeg er imidlertid en smule bekymret for teknikken hans, som jeg synes kan mangle litt på å være finslepen. Bevares, det går an å få en meget god score for det. La det være sagt med det samme. Det er mye lettere å hevde seg i VM i dag enn dat var tidligere, fordi det nå er bare tre mann på hvert lag - mot fire tidligere.
Ecco Tour kvalet hvor Kim Kristoffersen ble nr 41 nylig lover ikke bra for formen hans. Lar Petter Brovold hadde ingen god turnering i EM i august hvor han bl. annet hadde en 81 runde. Det vitner om ustabilitet. Heldigvis trenger ikke det å bety noe at en spiller har én svak runde, men da må de to andre spille meget bra.

NB! Min support (støtte) til norske spillere er stor. Jeg forsøker så godt jeg kan å hjelpe til med å få bedre golf i Norge. Det er langt frem. På veien er det også viktig med litt nøkternhet. Jeg vet nemlig hva som kreves for å bli en god golfspiller.

Mitt tips:
Drømmetipset:Håper på GULL!
Optimistisk tips: topp 5
Nøkternt tips: nr. 10
Pessimistisk tips: nr. 18

Da vil jeg understreke at selv en 18. plass er langt over hva Norge gjennomgående har klart å prestere i VM for lag gjennom tidene. Men jeg er jo en optimist, men likevel kanskje generelt litt mer nøktern enn andre golfspillere og spesielt journalister.

Kan Norge bli blant de 10 beste i VM? Les mer

Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser