Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev02.09
Sakte spill igjen Av: Pål Johannessen

Hei Willy Hansen.

Jeg skriver dette innlegget som et svar på ditt innlegg.

Jeg forstår at du ikke har fulgt med særlig godt i opplæringen du fikk ved din golfklubb. Kort sagt. Alle som spiller fotball eller annen lagidrett vet stort sett hvor lang tid man bruker når man må reise hjemmefra. Dette gjelder også treninger.

På en golfbane er man derimot avhengig av alle de andre som går foran! Det finnes spillere med kort, mellomlang og lang avstand til sin golfbane. Det finnes mange som har ansvar hjemme og krevende jobber. For disse er det håpløst å aldri kunne planlegge og vite når man kommer hjem igjen. Jeg begynte med golf i 1993. Jeg lærte tidlig at man skulle lære seg å holde tempoet i spillet. Dette er en lang tradisjon, og det handler om erfaringer opparbeidet gjennom hundrevis av år med golfsport.

Det du skriver i ditt innlegg får meg til å tenke: egoistisk, manglende innsikt og respekt for andres tid. Jeg har for tiden en gravid kone, med meget dårlig form. Hun har knapt overskudd til å passe vår datter alene. For meg å skulle reise til Skjeberg Golfklubb (min hjemmeklubb) å ikke vite om det blir 5 eller 6 timer på banen i tillegg til reiseveien er helt umulig.

Jeg må velge bort golfen takket være folk som deg.

På de britiske øyer finnes det tusenvis av golfere som pløyer selv de vanskeligste banene innenfor fire timer. På mange svenske baner er det lignende. Jeg likte golf fordi jeg kunne planlegge min tid tidligere. Nå er det blitt umulig. Jeg vurdere å melde meg ut av Skjeberg da denne klubben har blitt en 5 1/2 times "ammatørklubb".

Hvis du vil rusle rundt og ta det med ro, så anbefaler jeg en god skogtur alene. Da ødelegger ikke du for alle de som gjerne skulle hatt tid og mulighet til en runde av og til. Da vil du også kanskje hjelpe til å få golfsporten dit den hører hjemme. maks 4 timer og 10 minutter. PS. Det første året jeg spilte lærte jeg å plukke opp ballen når jeg ikke klarte å holde tempo. Dette førte raskt til at jeg endret rutiner og lærte meg å spille en runde under 4 timer uten noe problem.

Mvh Pål Johannessen

Se også: 15.08
Hei, hva er det med dere golfere som klager på sakte spill? Av: Willy Hansen Les mer
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser