Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev28.12
Jeg blir sint på golfbanen Av: Patrik

Hei, jeg sliter med temperamentet mitt i spillet.

Har du/dere noen tips?

Hilsen en ivrig golfspiller

Svar: Den kjente TV-kommentatoren og Ryder Cup-spilleren David Feherty sa til meg en gang: Det finnes bare to resultater av et golfslag. Det du kan akseptere og det du ikke kan akseptere. Golf består i å akseptere det uakseptable.  Dette kan overføres også til ditt problem. Du kan lære deg å godta, svelge og akseptere dine dårlige slag. Det er disse som gjør deg forbanna.

Det er sunt med litt sinne på golfbanen, men det må ikke gå ut over andre eller deg selv. dette er et velkjent problem ikke minst blant yngre spillere. Blant de mer etablerte spillerne er stadige, ukontrollerte utblåsninger som følge av sinne ikke akseptabel adferd. Blir det for ille bør man vurdere å slutte å spille golf.

Det er lov å bruke hodet - også på golfbanen. Det gjelder å glemme det dårlige slaget fortest mulig og forsøke så godt det lar seg gjøre å beholde roen.

Pust dypt ut inn et par ganger og slapp av - er et meget bra tips.
 
Asbjørn Ramnefjell


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser