Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev05.04
Det 17. hullet på Sawgrass Av: Per Johnsen

Det 17. hullet på Sawgrass er genialt, og ett av de store høydepunktene i året er når lederballen kommer dit siste dag. I år var vinden ekstrem, men ellers pleier gutta å ha rimelig god kontroll her.

Sitat: "Men jeg synes det blir helt feil at man skal kunne spinne av greenen og ut i vannet, når man i grunnen har gjort et bra slag og landet på greenen"

Det er her vi kan skille de gode fra de beste. De aller beste klarer som regel å kontrollere spin på en måte de nest beste ikke kan. Et slag som lander på greenen og spinner ned i vannet er derfor ikke ett godt nok slag, det er for mye spin. Greenen er relativ flat, i motsetning til det 17. på Valderrama, der Tiger har spunnet sine baller ned i vannet ved flere anledninger.

Det er på TPCs 17. vi ser hvem som har nervene og spinnen under kontroll, ett deilig golfhull som ikke bør endres.

Kommentar: Under årets Players Championship blåste det så mye at det 17. hullet dessverre ble latterlig for de mest uheldige og ødela mye av turneringen. Spillere som Phil Mckelson og Bob Tway skal ikke "bli tvunget" til å måtte slå tre og fem baller for å bli liggende på greenen.

Ellers er dette et flott hull.
Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser