Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev4. januar 2005
Tillegg 4. januar til det som står under:
Tiger Woods ikke nr 2
Det er media som fremstiller disse påstander om nr 1, spesielt de amerikanske selskapene.

Jeg skal rette litt på formuleringene. Tiger Woods "var" den som ble regnet som nr 1. Vijay Sing er nr 1 nå. Jeg mener tittelen som verdens nr 1 ikke er riktig når du nesten bare spiller i ett land, selv om det landet er der de største pengene er. Hvor mange turneringer har Tiger Woods spilt bra i utenfor USA ?. Vijay Sing har spilt bra i flere også utenfor USA, så han er en bedre kandidat til tittelen.
Skal man utropes til verdensener så bør man ha gjort det bra på baner i hele verden og ikke bare de nystrøkne banene i USA.

28.12
Tiger Woods ikke nr. 1 Av: Cobra

Hvorfor hevder alle at Tiger Woods er nr 1 i verden. Akkurat nå er det Vijey Singh. Dette er helt feil etter min mening. Han er blant de beste i USA ja, men de få gangene han gidder å spille i Europa eller andre land, har han ikke gjort det særlig bra. Selv om noen av de største turneringene (med de største pengesummene) går i USA synes jeg det ikke er riktig å utrope en person til verdensener når han bare spiller i USA. Ta f.eks. Ernie Els, han er blant de beste i USA, han er den beste i Europa, han er blant de beste i Asia, han hevder seg i toppen i hale verden, men allikevel så er han ranket som nr 3 i verden. Før noen skal bli ranket som nr 1 i verden så må den også ha prestert bra i hele verden (ikke bare der det er mest penger). Det burde heller være et poengsystem som avgjorde hvem som er best.
Cobra

Svar:
1 "Alle" hevder ikke at Tiger Woods er nr. 1 i verden! "Alle" er enige om at det er Vijay Singh. Hvor har du dette fra?

2 Verdensrankingen er nettopp et slikt poengsystem som du etterlyser. Dette systemet er meget nøye bygd opp. At det ikke fungerer 100% kan diskuteres, men da må man gå dypt ned i materien og aller helst forstå hvordan det eksisterende systemet er bygd opp. I dag har vi ingen andre systemer for golf som påviselig er bedre. Noen hevder at de amerikanske turneringene teller litt for mye. På den annen side er det her de beste spillerne stort sett befinner seg. Kvaliteten på Europa Tour'en er blitt betydelig bedre de siste årene. Det kan Ryder Cup turneringene tyde på. Men dette er bare en turnering vert annet år. spørsmålet er hvor stor vekt dette skal tillegges.
Asbjørn Ramnefjell


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser