Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev29.03
Strålende innsats, Asbjørn! Av: Rune R.

Vil bare takke for en strålende innsats gjennom hele påskeuka, Asbjørn! Mens andre har kost seg på fjellet eller hatt en strålende bypåske, har du stått på både sent og tidlig, og loset oss gjennom spennende turneringer fra både Indonesia og Sawgrass.

Utfordrende må det helt sikkert ha vært, med stadige utsettelser pga. regn, lyn og torden, og du kunne aldri helt vite hva du egentlig skulle kommentere, om det var "live" spill, om det var gårsdagens utsatte runde som ble spilt "tidligere i dag", eller om det bare var opptak av tidligere viste innslag, evt. "tomprat" mens vi ventet på videre avgjørelser.

Men i heimen hos oss, syntes vi du gjorde en kjempejobb, enten det var tidlig morgenstund eller langt på natt. Kommentarene var i tillegg gode, tildels vittige, tildels aktuelle (knyttet opp mot påskens bakgrunn), og du formidlet spenningen, som heldigvis varte helt til siste slag var spilt natt til tirsdag, på en glimrende måte!

Vel blåst, Asbjørn! Du kan forhåpentligvis hvile ut litt nå med god samvittighet.


Svar: Tusen takk!
Influensafeberen slapp akkurat taket tidsnok til sendingene begynte Skjærtorsdag morgen, men skiferien gikk fløyten. Jeg er glad stemmen holdt sånn noenlunde.
Asbjørn Ramnefjell

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser