Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev20.05
Billig i Thailand Av: Steinar Bjerke

Dette er en debatt som sikkert vil pågå inn i evigheten, men jeg tenkte jeg ville opplyse om kostnadene ved et golfmedlemskap i en god klubb i Thailand. Det er tross alt mange nordmenn som reiser dit jevnlig, og ikke minst mange som bor der i deler av året. En bekjent av meg, som reiser dit jevnlig, har nettopp kjøpt et medlemskap.

Den aktuelle klubben er Imperial Lakewiew ved Hua Hin, og her kan man kjøpe medlemskap i annenhåndsmarkedet med 20 års resttid. Banen er en 27-hulls mesterskapsbane med et fantastisk klubbhus og hotell.

Prisen er kr 20.000.- for 20 år, pluss en årlig avgift som p.t. er ca kr 500.- Medlemskapet gir i tillegg rett til 50% rabatt på greenfee på 3 andre baner i området, samt en del andre fordeler. Medlemmets gjester får 50% rabatt på greenfee. Dette betyr at et medlemskap betaler seg fullt ut om man spiller 5 runder pr år sett i forhold til å betale greenfee fortløpende.

Når man blir kjent med hva det etter hvert koster å bo, spille golf og leve godt i Spania, kan man reise mange ganger i året til Fjerne Østen for forskjellen i det samlede kostnadsnivået, og enda ha penger igjen å leve godt for. Dessuten er man garantert godt, og ikke minst varmt vær på vinteren, når man trenger det mest. Noe å tenke på til vintergolfen, fremfor å hakke tenner i Spania?

Med vennlig hilsen
Steinar Bjerke


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser