Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev05.01
Golf i Thailand - etter katastrofen Av: Steinar Bjerke

Jeg har brukt min ferie de siste 4 årene til å spille golf i Thailand - i det alt vesentlige i Hua Hin, ca 240 km syd for Bangkok ved Thailandgulfen.
Dette området er overhodet ikke berørt av flomkatastrofen, som kun rammet områdene som grenser til det indiske hav.

Golfbanene på Phuket ligger inne på øya, skjermet mot denne typen hendelser. Unntaket er banene i forbindelse med Laguna Beach - komplekset, men dette området ble heller ikke rammet i særlig grad.

Ved Khao Lak ligger det imidlertid en bane helt nede ved sjøen. Den ble oversvømmet og er sannsynligvis uspillbar i lang tid fremover. Så på Phuket er det fortsatt "golf as usual", men det er verdt å merke seg at dette er det absolutt dyreste sted å spille golf i Thailand.

Andre aktuelle områder er provinsen rundt Pattaya, hvor det ligger et 30-tall baner av tildels meget høy standard. I Chiang Mai og Chiang Rai i Nord-Thailand, finner man et antall gode baner, og hvis man velger å bo i Bangkok, når man et 40-tall baner innenfor akseptabel kjøreavstand. Greenfee for de fleste banene er rundt kr 300, men er i mange tilfeller betydelig lavere.

Den eneste hindringen for å spille golf i Thailand i fremtiden, er derfor den mentale. Og den kan jo være forståelig etter det som har skjedd.

Men jeg har allerede booket min reise til Hua Hin for november 2005, og regner med å få med meg flere som allerede har signalisert at de vil være med. Og jeg gleder meg allerede til nok en gang å reise til dette fantastiske golflandet, med sine smilende, vennlige og alltid hjelpsomme mennesker.

Med Thailandsk Golfhilsen
Steinar Bjerke


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser