Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev10.01
Nybegynner - hvilke køller skal jeg bruke? Av: Jan Erik

Hei, jeg har akkurat begynt å spille golf, og skal kjøpe et jernsett. Har du noen anbefalte jernsett (som jeg kan spille med i mange år)? hva med f.eks Armour Mens 845s Oversize Plus Irons? Ser frem til svar.
Hilsen Jan Erik

Svar: Når du er nybegynner vil jeg ikke anbefale deg å satse på et sett du kan bruke i mange år. Du får bedre teknikk etter hvert. Da skal du ha køller med andre egenskaper enn når du er nybegynner.

Jeg ville kjøpt et enkelt begynnersett - gjerne halvsett - av godt merke med gode egenskaper. De fleste leverandørene har gjerne køller beregnet for tre kategorier spillere; nybegynnere, viderekomne og eksperter.

Jeg kjenner ikke spesielt de køllene du nevner. Jeg vet at Tommy Armour er et bra merke.

Men husk at køllene skal passe til deg. Derfor bør du snakke med en som kan tilpasse køller for deg eller fortelle deg hvilken svingvekt, stivhet i skaftene etc. som er best for deg. Dette kan ikke gjøres pr. brev - på samme måte som det ikke er lett å ta brevkurs når du skal lære deg å svømme eller sykle.
Lykke til!
Asbjørn Ramnefjell


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser