Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev06.12
Henrik Aalbu!! Av: Tom Dahl

Vi som har litt peiling på golf, vet at den prestasjonen Henrik Bjørnstad nå har gjort er grenseløs idrett.

Kun en mann har gjennom hele golfhistorien klart tilsvarende. Altså gått gjennom alle kvalikrundene for så og klare kortet. Dette vitner om kolossal mental styrke, og viser alle unge som har ambisjoner i golf, at man behøver ikke flaskes opp på glassgreener i Florida for å nå til topps. Dette meste sitter mellom øra!

Når det er sagt, bør også hele idretts Norge gratulere Jan Erik Aalbu med innsatsen. Det er i stor grad dette superentusiastiske mennesket som har dratt Henrik opp fra flishaugen og inn i golfens aller helligste.

Onde tunger lurer på hva i all verden den mannen hadde i Florida å gjøre. Til dette er det bare å si KGB! Kjempe god bedring! Herr Aalbu er en stor del av mirakelet Bjørnstad, og er i ferd med å gjøre et kjempeløft for norsk golf generelt.

Kommentar: I fjor var det visstnok bare en mann som kom gjennom alle tre stegene i kvalet. Det har vært gjort også tidligere. I år var det 10 som klarte det, i følge PGA Tour'en.
Asbjørn Ramnefjell


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser