Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev27.09
Svar til Terje Vanay - Hauger Golfbane Av: Terje Ruud Johnsen

Vi har registrert et usedvanlig negativt innlegg om Hauger Golfbane, fra en opplevelse torsdag den 23. september. I utgangspunktet er en polemikk i pressen en særdeles dårlig måte å kommunisere på. Det er derfor med beklagelse at jeg er gjort kjent med dette innlegget, uten at den ansvarlige for turneringen har tatt kontakt med ledelsen i Hauger Golfbane. Det fremstår meget sterkt at en deltaker representerer en hel turnering med 11 personer.

Jeg finner det nødvendig å komme med noen faktiske opplysninger, som Vanay har hoppet elegant over: Curlers Golf, som har hatt sine turneringer hos oss i flere år (til glede for mange), hadde i år lagt turneringen til torsdag den 23. september. Turneringen ble bestilt tidlig i våres for 9 flighter (36 personer). De fikk en særdeles gunstig avtale av arrangementet og har allerede i utgangspunktet fått betydelig prisreduksjon. Få dager før turneringen ble det redusert til 4 flighter. Hauger Golfbane har vært fullbooket med turneringer i år, og med sen avbestilling av deltagere, var dette et direkte tap for oss.

Store oppslag (A3) på våre tavler informerer om at hull 3 er provisorisk, og 100 meter kortere. Dette har vært siden begynnelsen av august.

Vår informasjon på våre web-sider de siste ukene har i hovedsak vært om banens kvalitet, og det har vært fokusert på den enorme nedbørsmengden, samt at bunkere kunne spilles som GUR enkelte dager, grunnet vanskeligheter med å få alle renset og spilleklare. Det ville vært en enkel sak for turneringsansvarlig å funnet ut om banens kvalitet og lokale forhold.

Hauger Golfbane legger opp til at baneforhold skal være optimale, men dessverre har vi ikke lykkes 100% i år, noe vi har formidlet så godt vi kan. Vi håper at Terje Vanay vil nyte golfens gleder der han velger å spille sine neste runder.

Ha en strålende golfhøst – på Hauger kan man nå spille på en flott bane til kr. 300,- alle hverdager!

Terje Ruud Johnsen
Daglig leder

Se også:
26.09
Hauger golfbane dyr og dårlig Av: Terje Vanay Les mer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser