Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev26.09
Hauger golfbane dyr og dårlig Av: Terje Vanay

Jeg var invitert til spill på Hauger torsdag 23. september. Vi var en gruppe på 11 spillere som alle betalte full greenfee i proshopen. Glade og fornøyde gikk vi ut for å spille og irritasjon og sinnet bare steg og steg etter hvert som vi spilte. Forholdene var våte, noe ingen kan noe for. Kanskje en plan for bedre drenering av banen etter så mange år hadde vært på sin plass.

Greenene var elendige, rufsete, uklipte, ujevne og tilfeldighetene rådet under puttingen.

Alle bunkere hadde fått oppleve de regnskyllene som tidligere i uken passerte østlandsområdet. Jeg går ut fra det finnes banemannskap på Hauger som det gjør på alle andre baner. Ingen av bunkrene gikk det an å spille fra da de ikke var ordnet etter regnskyllene. Det var som å spille fra asfalt. Andre baner i samme området som sikkert hadde fått oppleve samme regnet hadde topp greener og bunkere, noe jeg kunne konstatere etter spill på Oslo Golfklubbs bane dagen etter.

Ikke nok med det, på det tredje hullet møtte vi en provisorisk green, noe ingen hadde fortalt oss.

Meningen med dette innlegget er å si at slik behandling fra en klubb kan vi spillere ikke godta. De bør, eller må informere om banens kvalitet slik at man selv kan velge om man vil spille under de rådende forhold.

Klubben burde gitt oss en reduksjon i greenfee'en, men ingen som var tilstede var villig til å ta ansvar for noen ting.

Konklusjonen må bli, hold dere unna Hauger om dere har lyst til å spille golf. Bruk pengene på andre baner som både gir informasjon og reduserer greenfee'en når det måtte være nødvendig. Eller aller best, velg de som har en bane som holder den stand den skal gjøre med greenfee til 400-500 eller mer.

Vi var 11 stykker som alle var enige om at på Hauger setter vi ikke våre ben mer.

Ha en fortsatt god golfhøst.

Terje Vanay

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser