Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


12.06
Spilletid på baner Av: Tove Finne Røed

Jeg vil gjerne takke "10 handicapper" for innlegget om sakte spill på vegne av alle oss som er "over den første bakketoppen", m.a.o. de eldre. Og så vil jeg framholde Hauger Golfklubb som et eksempel på en klubb som har tatt konsekvensen av at majoriteten av golfspillere i Norge IKKE er singlehandicappere, og at deres bane er tildels meget tung å gå og med litt lang avstand mellom enkelte hull.

De har derfor "tidssatt" scorekortet sitt med en ramme på 4 timer og 30 minutter.

Jeg synes de nyere klubbene med lange baner kunne gjøre likeså. Som et ganske dårlig eksempel kan jeg nevne Losby, hvor jeg for noen år siden opplevde at banevakten jaget på folk som ikke hadde noen bak seg, fordi de ikke var på et bestemt hull "til tiden". På Losby mener de at runden skal ta maksimum fire timer, ta meg f..., uansett vær og føreforhold.

Også en 10-handicapper....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser