Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

Tilbake til første side

tilbake til LeserbrevOslo 1. april
Seve Ballesteros blir teaching pro i Norge!! Av: Tom C. Dahl

Appropos Haugsruds comeback så ryktes det nå at Ballesteros går den andre veien med sine ryggproblemer.
Han ble veldig glad i Norge etter det berømte "lusekoftebesøket" på Bogstad på nittitallet. Og det sies å være grunnen til at han nå kutter ut alt konkurransespill og blir ny head pro på Goruddalen G.K. I intensjonsavtalen kan man lese at Seve skal jobbe fem dager i uken frem til september.

En annen stor nyhet som Golfsiden overraskende nok ikke har fått med seg, er at Jack Nicklaus har sagt ja til å designe en atten hulls superbane i Frognerparken - midt i Oslo!!

Budsjettet på "The Royal Nicklaus Monolitt Golf Club" som banen skal hete, har et foreløpig budsjett på 600 mill. kroner. I en pressemelding kommer det bl. a. frem at klubbhuset vil få to swimming pooler med internasjonale mål. Samt et stupebasseng med muligheter for medlemmene til å sveve fra tiern etter endt golfrunde.

Jack Nicklaus har som kjent også ryggproblemer, og sier at han derfor har tid til å prioritere "Frognerbanen" i de nærmeste årene.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side
 
 
Annonser