Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev15.08
Hei, hva er det med dere golfere som klager på sakte spill? Av: Willy Hansen

Hei.
Jeg tar det gjerne litt med ro når jeg spiller golf, synes det er hyggelig med en golfrunde. Jeg kan godt slippe igjennom både en og to grupper og har ikke noe imot det. Liker ikke å høre ballen treffe fairway just som jeg forbereder mitt neste slag. Når jeg går ut alene så går jeg gjerne på tre timer og synes det er greit. Sammen med noen grønt-kort spiller tar det gjerne litt ekstra tid, det står jeg ut med. Dette er fordi jeg ikke har glemt hvor vanskelig det kan være å begynne med denne sporten. Sist jeg spilte på Bogstad golfklubb, spilte jeg sammen med to 8 hcp ere. De spilte match, jeg følte meg litt som en publikum som bare så vidt fikk lov til å spille med i ballen. Jeg måtte være stille, måtte stå rolig, kun stå på rett plass, det var faktisk litt utrivelig. Jeg er da en mann med godt humør, så etter noen hull fant jeg min plass i ballen. Runden pågikk i fem og en halv time, det skulle leses og det skulle puttes. Vel, det at runden etter hvert blev en bra runde var helt og holdent pga min partner og jeg som hadde det litt gøy på bekostning av de "professionelle". Ellers er jeg av den oppfattning at en kopp kaffe mellom niende og tiende hull er en fin måte og tilbringe golfrunden på. Det gir faktisk litt ekstra energi som i sin tur gjør at jeg spiller bedre på de siste ni og slipper å lete så mye etter baller. Willy, 18 hcp.

Kommentar: Fem og en halv time på Bogstad i match med en ekstra spiller? Det stiller jeg et stort spørsmålstegn ved. Det har jeg aldri opplevd på den banen. Men det kan ha vært i juli hvor banen var åpen for alle uansett spillestyrke. Spilte seg banen i går med to grønt kort spillere og brukte 4 timer og 10 minutter - lovlig lang tid.
Asbjørn Ramnefjell


Nå kan du søke på GOLFSIDEN etter ord, navn, uttrykk som du leter etter. Les mer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ditt innlegg

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser