Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Det er gitt klarsignal for å åpne opp for golf igjen

01.04 Marerittet er over:
Mange mente at total stengning av golfbaner var feil 
Det åpnes nå for åpne baner. (Borre åpner kl 14.00 1. april)

Helsedirektør Bjørn Guldvåg sier: – Det kan ikke være mer enn fem personer, og det bør være avstand på to meter. Det er en forutsetning for all aktivitet at smittevernreglene overholdes.

Dette er godt innenfor det som golfspill i corona-ordnete former innebærer. Dermed er det fritt fram å åpne golfanlegg. Men, og det er det stort men, ALLE må innrette seg etter de gjeldende regler, ellers blir det fort endring på dette igjen.

Idrettspresidenten Berit Kjøll oppfordrer alle 55 særforbundene til å utarbeide egne koronavettregler for sin idrett.

Dette har golfforbundet allerede gjort. Da er det bare en tid til at golfanlegg kan åpnes etter de gjeldende regler. Her finner du mer om dette 

Regjerningen har hele tiden lagt vekt på at vi skal forsøke å leve som vanlig, men med nødvendige begrensninger. Begrensningene må imidlertid ikke være av en slik art at de er hensiktsløse for spesielle grupper. Et bredt forbud rammer uskyldige. Slik må det nødvendigvis bli når man setter i verk hastetiltak.

Tre uker uten muligheter til å svinge golfkøllene kan vi leve med. Men nå er situasjonen en litt annen samtidig med at myndighetene innser at det er stor forskjell på ulike idrettsaktiviteter.

Bra jobbet av NGF og andre som har stått på i denne saken slik at vi har fått en fornuftig løsning.

Golfsiden har hele tiden ment at vi skal følge de regeler som myndighetene kommer med i denne corona-tiden. Likevel har vi vært mer bekymret under våre gåturer og sykkelturer på stier på golfbaner og ute i marka hvor det kryr av folk med dertil hørende smittefare.

Bærheim i Sandnes er et eksempel på at de har gjort alt riktig. De fikk også den lokale smittevernmyndigheten tillatelse til å holde åpent selv om de fleste andre valgte å følge totalforbudsanbefalingen fra idrettsforbundet og NGF.

PS:
Eieren av Borre Golfbane, Einar Nagell-Erichsen, sendte akkurat nå kl 12.27 ut en melding om at Borre åpner 1. april kl 14.00 og legger til at det ikke er noen aprilspøk.


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon